Pentru a plasa o comanda pe site-ul  www.intersport.ro, trebuie sa  parcurgeti următorii pași:

1 . Selectați produsul , mărimea si culoarea si cantitatea dorite.

2. Adaugati produsul in cos (dand click pe butonul “Adauga in cos”).

3. Daca doriti adaugarea altor produse in comanda dvs. apasati butonul “Inapoi la E-shop” si repetati pasii 1 si 2 de mai sus.

4. Confirmați conținutul coșului de cumpărături prin apasarea butonului “Finalizeaza comanda”

5 . Autentificati-va, creati-va cont sau plasati comanda fara a va inregistra, selectand, dupa caz, campurile “Sunt deja client” sau “Este prima mea comanda” sau “Trimite comanda ca vizitator”.

6. Completati toate campurile solicitate cu informațiile necesare ( de exemplu: nume, prenume, date de contact, adresa livrare, etc) si selectati / completati adresa de livrare si facturare si apasati butonul “Pasul urmator”;

7. Selectați metoda de plată: numerar la livrare (ramburs) sau prin card bancar (debit sau credit);

8 . Bifati campul “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile” si treceti la pasul urmator. Daca ati selectat plata prin numerar la livrare (ramburs), comanda dvs. este inregistrata.

9 . Daca ati selectat plata prin card bancar (debit sau credit) completati detaliile de plata si apasati butonul “Finalizare comanda”. In acest moment comanda dvs. este inregistrata.

În cazul în care va confruntati cu dificultăți în a plasa comanda sau aveti nevoie de clarificări suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.201.11.83 între orele 10:00 - 15:00, de luni până vineri , sau prin trimiterea unui e - mail la adresa  contact-intersport@genco.ro .

Confirmarea comenzii

Cumparatorul isi asuma obligatia de a verifica sumarul comenzii inainte de a o finaliza, prin apasarea butonului de transmitere, urmand ca acesta sa primeasca in cel mai scurt timp la adresa de e-mail indicata în formularul de comanda, confirmarea comenzii cuprinzand o descriere a produselor comandate și numarul de AWB al coletului prin care poate urmări parcursul acestuia pe site-ul  Curierului.