Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Modalitati de comanda



Pentru a plasa o comanda pe site-ul www.intersport.ro, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

  1. Selecteaza produsul, dimensiunea / marimea, culoarea si cantitatea dorita.
  2. Adauga produsul in cos, facand click pe butonul „Adauga in cos”.
  3. Daca doresti sa adaugi si alte produse la comanda, repeta pasii 1 si 2 de mai sus.
  4. Confirma continutul cosului de cumparaturi, apasand butonul „Continua” 
  5. Conecteaza-te la contul tau sau plaseaza comanda fara a te inregistra, selectand unul din campurile: „Autentificare” sau „Continua fara inregistrare”, dupa caz.
  6. Completeaza toate campurile obligatorii cu informatiile necesare (de exemplu, numele, prenumele, datele de contact, adresa de livrare etc.) si selecteaza / completeaza adresa de livrare si de facturare, apoi da click pe butonul „Pasul urmator”.
  7. Selecteaza metoda de plata: numerar la livrare (ramburs) sau card bancar (debit sau credit).
  8. Verifica sectiunea „Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile” si apoi treci la pasul urmator. Daca ai selectat plata la livrare (ramburs), comanda ta este inregistrata.
  9. Daca ai selectat plata prin card bancar (debit sau credit), completeaza detaliile de plata si da click pe butonul „Finalizarea comenzii". Comanda ta este in prezent inregistrata.

Daca ai dificultati in plasarea comenzii tale, sau ai nevoie de clarificari suplimentare, te rugam sa ne contactezi la 021.201.11.83 intre orele 09:00 - 17:00, de luni pana vineri, sau prin trimiterea unui e-mail la adresa contact-intersport@genco.ro.

Confirmarea comenzii

Cumparatorul isi asuma obligatia de a verifica rezumatul comenzii inainte de a o finaliza prin apasarea butonului de transmitere a comenzii. Acesta va primi cat mai curand posibil pe adresa de e-mail indicata in formularul de comanda, confirmarea comenzii care contine o descriere a produselor comandate si numarul AWB al coletului prin care poate urmari traseul acestuia pe site-ul firmei de curierat.