CALL CENTER: 021-201 11 83
Momentan livrarile se desfasoara cu mici intarzieri!
AMEO POWERBREATHER

AMEO POWERBREATHER

Totul a inceput cu viziunea unui inotator pasionat - un savant german care locuia in Insulele Baleare si alti trei parteneri care nu doreau nimic altceva decat ca „oamenii sa se miste mai usor si sa stea cat mai mult in apa”. De aici a venit ideea unui accesoriu de respirat sub apa care se potriveste perfect pe cap si care ofera inotatorului un aer proaspat in orice moment. Asa s-a nascut ideea POWERBREATHER.

Asta a fost cu ani in urma. O idee revolutionara necesita mai mult de o persoana sa creada in ea pentru a deveni realitate: dezvoltatori de produse si designeri, investitori si manageri experimentati. Cu AMEO, o echipa de incredere, interdisciplinara, sustine astazi POWERBREATHER. Scopul lor este de a oferi inotatorilor tineri, triatletilor, un nou sentiment de libertate in apa. In acelasi timp, doresc sa incurajeze oamenii sa-si extinda granitele descoperind noi orizonturi.

AMEO are sediul in Tutzing, langa Munchen, Germania. Sediul lor se afla in regiunea bavareza „Regiunea cu cinci lacuri” - zona cu unul dintre cele mai frumoase peisaje in care poti inota in apa deschisa.