Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Cum ne îngrijim pantofii

Cum ne îngrijim pantofii
28-10-2021

Aflați cum să vă păstrați pantofii curați și ordonați

Știai să având grijă corect de pantofii tăi te poți „bucura” de I pentru o perioada mai îndelungată? Nu vă faceți griji, următoarele sfaturi vă vor ajuta să prelungiți durata de viață a pantofilor sport care sunt fabricați din materiale sintetice.

 

  • Adidașii nu trebuie depozitați într-un loc rece, cum ar fi un garaj neîncălzit sau un balcon iarna sau într-un loc în care soarele este pre puternic (de exemplu, mașini parcate la soare).
  • Adidașii trebuie folosiți numai pentru sportul pentru care au fost proiectați. Pantofii de alergat se deteriorează ușor dacă sunt folosiți în sporturi precum tenis, fotbal sau baschet. Există și riscul de rănire!
  • După ce alergați în ploaie, este indicat să uscați adidașii (și tălpile detașabile) așezându-le cu grijă lângă o sursă de căldură. Dar nu trebuie să le așezați niciodată pe sursa de căldură sau să le uscați într-un uscător.
  • Este recomandat să nu spălați niciodată adidasi în mașina de spălat. În schimb, puteți folosi un detergent ușor. În magazinele noastre sunt disponibile produse speciale de îngrijire și perii pentru pantofi sport. După curățare, îi uscați așa cum am menționat anterior. Detergentul SOF SOLE, este un produs de curățare, ce îndepărtează ușor petele de pe pantofi și ajută la menținerea aspectului acestora. Aplicați-l pe suprafața pantofului, frecați ușor cele mai murdare puncte, lăsați-l câteva minute și curățați cu o cârpă umedă. Este potrivit pentru pantofi cu căptușeală din nailon de toate culorile.

 

TU CUM ÎȚI ÎNGRIJEȘTI PANTOFII?

Explore More