Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT – ediția 2022

SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT – ediția 2022
20-04-2022

SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT – ediția 2022

 

Anul acesta am deschis sezonul de alergare la Brașov cu unul dintre cele mai dragi evenimente la care am participat: SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT. Încă din 2012, de la prima ediție, facem parte din povestea Semimaratonului Brașov Intersport, în calitate de sponsori principali. Ne-a bucurat faptul că și anul acesta am putut încuraja concurenții chiar din Piața Unirii, în mijlocul acțiunii. 

 

Am avut două zile pline de activități care ne-au permis interacțiunea cu participanții, așa că am luat pulsul înainte de cursă, vineri, la împărțirea kit-urilor de participare. Le-am oferit participanților la curse, șansa de a face o analiză dinamică a tălpii piciorului la #footscan-ul INTERSPORT, chiar după ridicarea kit-ului de concurs. La INTERSPORT, credem că pantofii sunt cel mai important echipament pentru un alergator, de accea, în magazinele INTERSPORT poți afla tiparul mersului tău și primești recomandări pentru modelele de pantofi potriviți nevoilor tale. De asemenea, tehnologia aparatului înregistrează presiunea individuală a tălpii și generează 2 analize ce urmăresc stabilitatea tălpii și nevoia de absorbție a șocurilor.

 

 

Tot vineri, înainte de cursă, toți participanții care și-au ridicat kit-urile de concurs, au avut șansa să își completeze echipamentul la pop-up store-ul INTERSPORT.

Ziua de concurs a fost una cu vreme rea, dar cu multă voie bună! Concurenții au fost nerăbdători să înceapă cursa și să își doboare noi recorduri personale. Iar noi, echipa INTERSPORT am fost prezenți din nou, la stand cu articole sportive reduse cu până la 20% și, în special, cu pelerine de ploaie. J Ne-am încurajat și colegii #INTERSPORTrunningTEAM care au participat la cursă, cu rezultate deosebite!

 

Dacă ai fost și la BRAȘOV ai primit în kit-ul de concurs și un cupon de 20% reducere pentru achiziții din magazinele INTERSPORT și 50 de lei voucher pentru cumpărăturile online!

Ne vedem anul viitor, tot cu voie bună!

 

Explore More