Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

10 idei de cadouri pentru Paște

10 idei de cadouri pentru Paște
29-03-2023

Cu Paștele tot mai aproape, trebuie să găsim cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Iar dacă cei dragi sunt pasionați de sport, Intersport are nu mai puțin de zece idei pentru a-i face să se simtă speciali.

adidas - Tricou copii Essentials Linear Logo Cotton

Primul cadou propus, tricoul Adidas Essentials Linear Logo Cotton destinat copiilor, reprezintă un articol vestimentar de bază și comod. Fabricat din bumbac pur, asigură o senzație revigorantă pe durata purtării, iar stilul său contemporan, îmbinat cu emblema distinctivă Adidas, îl transformă într-o opțiune excelentă.

adidas - Tricou barbati Essentials Single Jersey Linear Embroidered Logo

Pentru bărbații care sunt activi din punct de vedere sportiv, recomandăm tricoul Adidas Essentials Single Jersey Linear Embroidered Logo, ce se remarcă printr-un design sobru și actual, având logo-ul Adidas cusut discret pe piept. Realizat integral din bumbac, tricoul conferă confort deosebit pe durata utilizării.

adidas - Trening dama Energize 2P

Alegerea ideală pentru femeile active din punct de vedere sportiv, costumul Adidas W Energize 2P TS, de culoare neagră, oferă o ținută versatilă și modernă. Materialul elastic și permeabil conduce la o bună ventilație și mobilitate crescută în timpul exercițiilor fizice.

adidas - Trening dama Energize Track Suit 2P

Dacă dorești să îți surprinzi iubita cu ceva special, costumul Adidas W Energize 2P TS, în nuanța de sildaw, sugerează stil și eleganță, de asemenea, fabricat din materiale flexibile și aerisite, garantează libertate în mișcări superioară.

adidas - Trening barbati 3-Stripes Woven

Bărbații cu un stil de viață activ vor iubi treningul Adidas 3 Stripes Woven, care combină elemente moderne și clasice într-un singur design. Realizat dintr-un material flexibil și aerisit, acest trening garantează o libertate de mișcare crescută pe durata activităților sportive.

adidas - Trening barbati Sportswear Basic 3-Stripes French Terry

Ca opțiune destinată bărbaților, treningul Adidas Sportswear Basic 3 Stripes French Terry se remarcă prin confort și rafinament. Prezentând un stil actual și minimalist, cu cele 3 dungi iconice Adidas și un material confortabil, acesta oferă o purtare plăcută în orice ocazie.

adidas - Trening copii Essentials 3-Stripes Tiberio 2P

Dacă planifici să-ti surprinzi copilul cu un cadou special, treningul Adidas Essentials 3 Stripes Tiberio 2P este selecția potrivită. Acesta poartă cele 3 dungi, emblematic brand-ului ale Adidas și un material moale și confortabil, permițând pielii să respire și asigurând mobilitate crescută în timpul practicării sportului.

adidas - Trening copii Colorblock 3-Stripes 2P

Propunem ca opțiune pentru copiii pasionați de sport treningul Adidas Colorblock 3 Stripes 2P, ce prezintă un model modern, cu striuri în culori contrastante. Materialul foarte lejer, confortabil și flexibil, constituie un atribut de nerefuzat al acestui trening.

PUMA - Costum trening dama Classic Tricot Suit op

Pentru o femeie activă și elegantă, costumul de trening Puma Classic Tricot constituie un cadou ideal. Designul acestuia este modern și minimalist, cu detalii rafinate. Fabricat la un înalt grad de calitate, materialul delicat și ușor asigură un confort sporit în timpul antrenamentelor și o libertate excelentă în mișcare.

adidas - Trening barbati Basic 3-Stripes Tricot

Ultima recomandare pe lista noastră este treningul Adidas Basic 3 Stripes Tricot pentru bărbați. Cu un profil minimalist și un model clasic, acesta este fabricat dintr-un material ușor, plăcut și suplu, oferind o mare libertate de mișcare și un plus de confort în timpul activităților sportive.

În concluzie, cu aceste zece idei de cadouri de la Intersport, vei găsi cu siguranță cadoul perfect pentru cei dragi. Fie că este vorba despre tricouri, costume de trening sau treninguri, toate articolele sunt confecționate din materiale de calitate, care oferă confort și libertate de mișcare excelentă în timpul activităților sportive. Iar în această perioadă a sărbătorii Pascale, nu există nimic mai bun decât să oferim celor dragi cadouri care să-i facă să se simtă speciali.

Explore More