Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

adidas lansează o colecție nouă - adidas Sportswear

adidas lansează o colecție nouă - adidas Sportswear
04-05-2023

Adidas, brandul de îmbrăcăminte sportivă, a lansat prima sa colecție nouă în ultimii 50 de ani, adidas Sportswear. Această colecție combină ultima tehnologie de performanță a brandului cu stilul, confortul și versatilitatea, făcând-o perfectă pentru aspectul de zi cu zi. Linia Sportswear este puntea dintre celebrele linii Performance și Originals ale brandului, oferind o alegere ideală pentru persoanele care vor să arate bine și să se simtă confortabil. Colecția include jachete, rochii și piese din tricotaj, având confortul în centrul fiecărui design.

Pantofii AVRYN sunt o piesă deosebită, realizată din materiale reciclate și combinând tehnologia BOOST și BOUNCE într-un mod nou pentru a oferi confort atât în interior, cât și în exterior. Colectia Tiro Suit-up este o altă adiție remarcabilă, reimaginând silueta iconică de trening a brandului adidas și adăugând un design specific pentru Sportswear. Jacheta Bomber Kidcore, disponibilă într-un stil clasic dar oversized, adaugă un nivel suplimentar de stil și confort.

Lansarea liniei Sportswear este o reflectare a angajamentului brandului față de inovație, design și sustenabilitate. Prin combinarea ultimei tehnologii de performanță cu designul contemporan, colecția oferă ceva nou și interesant pentru clienții care caută îmbrăcăminte versatilă, elegantă și confortabilă.

Jenna Ortega, vedeta serialului Netflix "Wednesday", este fața acestei colecții, care vizează consumatorii din Generatia Z. Ortega este însoțită de alții, printre care se mai remarcă și jucătorul australian de fotbal Mary Fowler, dar și vedeta sud-coreană a lui Tottenham, Heung-min Son.

Explore More