LIVRARE GRATUITA in Easybox
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

ADIDAS ULTRABOOST 22: Designed by women, for women

ADIDAS ULTRABOOST 22: Designed by women, for women
29-07-2022

ADIDAS ULTRABOOST 22: Designed by women, for women


Noul Ultraboost 22 este aici si este creat special pentru femeile moderne alergatoare. Cu mandrie, Adidas anunta primul pantof sport proiectat de o echipa compusa doar din femei. Este momentul ca femeile sa arate intregii lumi noua versiune imbunatatita a UB21, creata exclusiv pentru nevoile femeilor.


Pentru a reusi acest lucru, a fost nevoie de peste 1,2 milioane de scanari ale picioarelor ce au fost folosite la identificarea relatiei dintre inaltimea picioarelor, anatomia calcaiului si desigur, ciclul de mers al femeilor. Pe baza acestor date, Ultraboost 22 are un profil putin mai adanc, o forma mai ingusta in zona calcaiului si un nou design al talpii pentru a obtine un mers corect si comod.


Studiul ce a monitorizat mersul femeilor, arata ca au o pronatie mai mare decat a barbatilor. Asa ca talpa a fost imbunatatita. Aceasta are un gol mai mare in zona calcaiului si o sustinere mai buna in golul piciorului.


Sunteti gata sa descoperiti in detaliu fiecare caracteristica a noului Ultraboost 22?

Ultraboost 22 - HI ENERGY | See the Possibilities | Adidas Running


PRIMEKNIT+

Materialul Primeknit + upper este alcatuit din 75% materiale reciclate. Datorita tehnologiei Primeblue care contine 50% Parley Ocean Plastic. Este destinat sa ofere nivelul maxim de suport si regleaza umiditatea piciorului.


FORMA IMBUNATATITA A CALCAIULUI

In calcai a fost adaugata spuma cu memorie pentru o oferii stabilitate si a impiedica calcaiul sa alunece.


BOOST

Talpa interioara a Ultraboost are caracteristice unice si este alcatuita in intregime din bule de boost. Noul Ultraboost 22 are cu 25 % mai mult boost decat primul model lansat si cu 5% mai mult decat Ultraboost 19. Absoarbe fiecare soc cu usurinta iar energia se reincarca la fiecare pas.

Deschiderea mai mare de sub calcai creeaza mai mult loc pentru bulele de boost. Contactul cu solul devine mai lin si lipsit de vibratii.


PERFORMANTA CAUCIUCULUI NATURAL.

Talpa exterioara este alcatuita din 70% cauciuc natural si ofera o aderenta ridicata indiferent de tipul solului. Aparitia unei parti mai dure sub arcul piciorului ofera protectie suplimentara.


BUN VENIT IN LUMEA NOULUI ULTRABOOST 22!

Explore More