Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

INTERSPORT susține SUSTENABILITATEA

INTERSPORT susține SUSTENABILITATEA
28-10-2021

INTERSPORT susține SUSTENABILITATEA

La INTERSPORT, sustenabilitatea nu se află doar în centrul filozofiei noastre. Face parte din ADN-ul nostru. De la alegerile pe care le facem, precum cutiile reciclabile pentru trimiterea comenzilor, până la inițiativele pe care le luăm, un exemplul recent fiind programul "Recycle-Win". Pentru noi, sustenabilitatea înseamnă o atitudine responsabilă pentru viitorul sportului, precum și pentru generațiile viitoare.

Destinația finală pentru produse sustenabile

Aderând la principiile sustenabilității, am creat o categorie specială cu sute de coduri vestimentare. Scopul nostru este ca aceste coduri să crească continuu și să fie extinse la alte produse.

Produsele care poartă denumirea de „sustenabil” sunt realizate din materiale reciclate și sustenabile și le veți găsi în toate magazinele Intersport, cât și în magazinul nostrum online. În același timp, acest logo simbolizează efortul nostru constant pentru practici sustenabile în ceea ce privește produsele și procesele noastre.

 Este ceva care va juca întotdeauna un rol important pentru noi. În această viziune, pentru un mâine mai bun, te dorim alături de noi.

Noile generații fac diferența

Millennials și Generația Z conduc această schimbare către un stil de viață sustenabil. Nu doar ca modă sau stil de viață, ci ca o alegere conștientă. De fapt, potrivit cercetărilor, mulți adolescenți investesc tot mai mult în produse sustenabile.

 • 54% din generația Z ar plăti până la + 10% pentru produse durabile.

 • 50% dintre Millennials doresc să reducă „Fast Fashion”

Tinerii ne ajută în crearea unui viitor mai sustenabil. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, este necesară participarea noastră a tuturor.

Industria de îmbrăcăminte și mediu

Și totuși, țesăturile, hainele și încălțămintea pe care le purtăm sunt responsabile pentru poluarea apei, efectul de seră și creșterea deșeurilor.

 Stiai că:

 • Pentru realizarea unui tricou este nevoie de 2.700l de apă.

 • Se consumă 5,5 l de apă pentru a produce o sticlă de plastic de 500 ml.

 • Dacă durata de valabilitate a hainelor ar fi prelungită cu 9 luni, s-ar reduce amprenta de carbon cu 20-30%.

Alege produse sustenabile și schimbă modul în care te antrenezi și gândești... în felul în care trăiești!

#trainforchange

Explore More