Politica de anulare si retur si Formularul pentru Retururi

1.1 Dreptul de anulare a comenzii

Aveti dreptul de a anula comanda , îndeplinind conditiile de mai jos:

1 . Dacă nu este finalizata comanda on-line ( checkout) , puteți anula procesul apăsând butonul înapoi de pe browser-ul dumneavoastră .

2. În cazul în care ați finalizat comanda on-line ( checkout ) si ati primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.,  puteti anula comanda urmand indicatiile aflate in subsolul mesajului  generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.
Comanda va fi anulata numai daca ati transmis mesajul de anulare in termen de 2 ore de la primirea mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.


1.2. Retururi / modificări

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Aveți dreptul de a returna întreaga comanda sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără a fi obligați să ne spuneti motivul pentru care doriți să returnați produsele. În acest caz, plătiti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Dacă motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de S.C. GENCO TRADE S.R.L, DOAR prin firma de curierat FAN Courier. In cazul in care ati optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreate (FAN Courier), taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre dvs.
În cazul în care produsul se returnează personal, trebuie va asigurati ca returul dvs va ajunge la unul dintre centrele zonale mentionate mai jos (in cadrul pct. 1.2) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. 

Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să completați și să trimiteți formularul de retur.(acesta se gaseste pe site si are denumirea "formular de retur". Este responsabilitatea dumneavoastră să expediati produsul în aceeasi stare în care l-ați primit, fară a fi scos eticheta produsului. În plus, trebuie să includeti in colet o copie a facturii împreună cu formularul de retur completat integral. Nerespectarea acestor condiții duce la respingerea cererii de retur de catre S.C. GENCO TRADE S.R.L.

 Centre zonale de returnare:

-          pentru zona de Vest a Romaniei – Magazin Intersport Cluj (Centrul comercial Polus Center Cluj, Strada Avram Iancu Nr. 492-500, cod postal 407280, Cluj Napoca, Telefon 0264.275.135, E-mail: intersport.cluj@genco.ro)

-       pentru Bucuresti si centrul Romaniei – Magazin Intersport Berceni (Centrul comercial Grand Arena Mall, Soseaua Metalurgiei, nr. 12-18, cod postal 041831 Bucuresti, Telefon       021.380.76.08, E-mail intersport.berceni@genco.ro)

-          pentru zona de Est a Romaniei – Magazin Intersport Iasi Palas (Centrul comercial Palas, Strada Palas Nr. 7A, cod postal 700051, Iasi, Telefon 0232.708.415, E-mail intersport.palas@genco.ro), 

Returul poate fi efectuat si prin prezentarea directă a produselor, în orice magazin Intersport de pe teritoriul Romaniei, insotite de factura cu care au fost achizitionate si de formularul de retur.

Pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite va rugam sa ne trimiteti feedback la adresa contact-intersport@genco.ro.

Dacă doriti schimbarea produsului , aveti urmatoarele optiuni:

1.2.1 să respectați politica și procedura de retur detaliată mai sus  și să efectuati o noua comandă.

1.2.2 sa returnati produsele direct  în orice magazin Intersport din Romania și să achizitionați alte produse din magazinul respectiv.

 

1.3 Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renuntă la produsele achizitionate online, fară penalitați și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de  la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie să fie în ambalajul original și în aceeasi stare în care l-a primit, împreună cu factura fiscala și etichetele produselor.

1.3.2 Produsul trebuie să fie însoțit de Formularul de retur completat integral.

1.3.3 Returul produsului va avea loc în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1.3.4. Din motive de igienă, compania noastra nu va accepta retururi de lenjerie, costume de baie/inot , jambiere, sosete, și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personală.

1.3.5. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii condtiilor de returnare de mai sus.

1.3.6. Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs  dupa primirea comenzii dvs., starea și ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati .

1.3.7. SC GENCO TRADE SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari , returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Daca returul se face prin curier, la unul din centrele zonale prevazute la pct. 1.2, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. GENCO TRADE S.R.L., in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care însoțește in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e.

Daca cumparatorul returneaza produsele direct intr-un magazin Intersport, returul este verificat pe loc in magazin si, daca indeplineste conditiile de returnare descrise la pct. 1.3, cumparatorul primeste, pe loc, contravaloarea produselor returnate, in numerar.