Caracteristicile produselor

Imaginile prezentate pe www.intersport.ro sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile prezentate.

Preturile produselor de pe www.intersport.ro sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe www.intersport.ro sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.         

 

Garantii
Toate produsele comercializate de catre www.intersport.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si sunt autentice, potrivit declaratiei de conformitate.

Pentru produsele de folosinta indelungata garantia este de 2 ani potrivit certificatului emis de producator, iar pentru celelalte produse de imbracaminte si incaltaminte aceasta este de 30 de zile. Termenul de garantie incepe de la data achizitionarii produsului. Produsele comandate pe www.intersport.ro beneficiaza de acelasi regim de garantie ca si cele cumparate din magazinele INTERSPORT.

 

Termeni si Conditii 

Utilizarea paginilor electronice si a serviciilor puse la dispozitie pe www.intersport.ro de către vizitatorii / userii acestora implică acceptarea neconditionata de catre acestia a Termenilor si conditiilor prezentati pe site si se aplica intregului continut al  www.intersport.ro. Vizitatorul / utilizatorul isi asuma obligatia de a parcurge acești termeni cu atenție înainte de a utiliza serviciile acestui site, orice informatie cuprinsa in aceasta sectiune neputand forma obiectul unei reclamatii de nerespectare a obligatiei legale de informare.

Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi actualizata si se va regasi intr-un format ce poate fi accesat pe site si cu privire la care se va obtine acceptul utilizatorului, acesta fiind o conditie de finalizare a comenzii. Folosirea serviciilor site-ului www.intersport.ro dupa postarea modificarilor operate pe acest site presupune acceptul neconditionat al acestora.

Conținutul disponibil pe www.intersport.ro nu isi propune sa înlocuiască consilierea medicala profesionista, diagnosticarea sau tratamentul. Solicitati întotdeauna sfatul medicilor specialiști, nutritionisti sau a altor categorii de personal calificat cu privire la informatiile prezentate pe site. Nu ignorati niciodata si nu amânati să cereti sfatul medicului specialist, nutritionist sau al antrenorului, ca urmare a citirii unor informatii pe site-ul www.intersport.ro. Prezentarea pe acest site a unor diete, sfaturi, practici sportive, opinii sau altor informatii nu presupune in mod automat recomandarea sau incurajarea urmarii acestora. Daca un utilizator al site-ului www.intersport.ro decide sa se bazeze numai pe informațiile furnizate prin intermediul site-ului, ignorând sfatul unui medic specialist, nutritionist, antrenor sau alt personal calificat, aceasta este responsabilitatea sa exclusivă.

1 . CONTACT

Site-ul www.intersport.ro reprezinta magazinul online INTERSPORT din Romania.

INTERSPORT ROMÂNIA este o companie subsidiară Grupului Fourlis şi este administrată local de către  S.C. GENCO TRADE S.R.L. Sediul companiei se afla in Bucuresti, Sector 1, Strada Biharia Nr. 67 – 77 Complex Metav, Corp I, Etaj 1.  S.C. GENCO TRADE S.R.L.  este inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/10252/1996 si are Cod Unic de Inregistrare 9010121.

2. PROPRIETATEA INTELECTUALA

Drepturi de autor și Mărci Inregistrate

Toate aspectele site-ului legate de design, text, grafică, produse, fotografiile acestora sunt proprietatea S.C. GENCO TRADE S.R.L si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Toate drepturile de folosinta si utilizare a continutului acestui site sunt rezervate proprietarului, S.C. GENCO TRADE S.R.L.

3. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Utilizarea paginilor electronice, continutului si serviciilor site-ului www.intersport.ro. de către vizitatori / utilizatori implica acordul lor neconditionat asupra condițiilor stabilite mai jos .

Conditii de CONFIDENTIALITATE

  1. Care sunt informațiile personale ce trebuie specificate atunci cand este plasata o comanda?

Pentru a efectua orice tranzacție prin intermediul magazinului on-line www.intersport.ro, respectiv plasarea on-line a comenzilor de produse, compania va fi obligată să furnizeze urmatoarele informații personale ale clientului: nume si prenume complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail. Se vor furniza doar informatiile specifice cuprinse in formularul de comanda.

      2. Pot fi dezvăluite detalii altor companii/terte parti ?

Informatiile de orice natura furnizate de catre vizitatori/utilizatori ai site-ului www.intersport.ro  devin proprietatea S.C. Genco Trade S.R.L. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de SC Genco Trade SRL cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al vizitatorului/utilizatorului site-ului www.intersport.ro.
Prin transmiterea de informatii prin intermediul acestui site, oferiti companiei SC Genco Trade SRL acces nerestrictionat la acestea, in limitele prezentate in Termeni si Conditii. SC Genco Trade SRL protejeaza datele cu caracter personal conform Legii nr.677/2001 si  nu va fi raspunzator pentru nerespectarea unei  obligatii de pastrare a confidentialitatii informatiilor trimise decat in limitele prevazute de legislatia in vigoare. SC Genco Trade SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 2850.

In cazul in care optati pentru plata prin card bancar, informațiile dvs. cu caracter  personal vor fi comunicate băncii, prin intermediul furnizorului de plati online PayU (de exemplu, numărul cardului bancar sau numarul contului), asigurând în acest fel un nivel ridicat de securitate.

3. De ce ar trebui să oferiti informațiile dvs personale?


www.intersport.ro se foloseste de informatiile furnizate de dumneavoastra in cadul formularului de comanda pentru a vă contacta în ceea ce privește ( i ) livrarea comenzii la resedinta dumneavoastra, ( ii ) pentru confirmarea și identificarea clientului, ( iii ), prezentarea produselor noi sau alternative oferite de www.intersport.ro, ( iv ) prezentarea ofertelor speciale de pe site-ul www.intersport.ro, ( v ), prezentarea ofertelor și știrilor companiei SC GENCO TRADE SRL ( vi ) pentru facilitarea contactului via telefon sau internet , ( vii ) oferirea de diverse cadouri sau premii castigate in urma participarii la activitatile promotionale initiate de SC GENCO TRADE SRL.

Puteți alege dacă doriți sau nu să primiti astfel de comunicări de la www.intersport.ro trimitand o cerere scrisa la adresa de  e-mail contact-intersport@genco.ro .

Prezentarea de către dumneavoastră a datelor cu caracter personal impreuna cu acordul asupra Termenilor si conditiilor, presupune acceptul asupra utilizarii acestor informatii de către angajații SC GENCO TRADE SRL pentru motivele menționate mai sus. În nici un alt caz www.intersport.ro nu poate sa transmita datele dumneavoastra personale, fara a avea in prealabil consimtamantul dumneavoastra, exceptie facand solicitarile din partea autoritatilor in conditiile prevazute de legislatia aplicabila.

4 . SECURITATE

Site-ul www.intersport.ro utilizează protocolul SSL , un certificat pentru securizarea tranzactiilor online . În acest fel criptează toate informațiile personale , cum ar fi numărul cardului bancar , numele și adresa , astfel încât să nu poată fi citite sau modificate în timpul transferului pe Internet. Certificatul de securitate SSL al SC GENCO TRADE SRL este emis de catre compania Thawte .

Protocolul SSL ( Secure Sockets Layer )reprezinta in acest moment standardul mondial in certificarea site-urilor online pentru utilizatorii finali și pentru criptarea informatiei schimbate intre utilizatorii si serverele web. O comunicare criptata SSL presupune ca tot schimbul de informatii intre un client si un server sa fie criptat de catre software-ul trimitator si decriptate de software-ul primitor, asigurand astfel protectia informatiilor personale pe durata. 

5. Produse - Disponibilitate - Caracteristici

Produsele disponibile spre vânzare, caracteristicile si preturile acestora se află online pe www.intersport.ro și sunt accesibile tuturor utilizatorilor. Acestia pot căuta mai multe informații despre produs făcând click pe pictograma produsului .

S.C. GENCO TRADE S.R.L. garanteaza informarea clientilor cu privire la disponibilitatea produselor prezentate pe www.intersport.ro

S.C. GENCO TRADE S.R.L. face zilnic toate eforturile pentru a furniza informațiile necesare prezentarii produselor (actualizarea stocului, preturi, specificatii, etc). Cu toate acestea, pentru a reduce riscul aparitiei unei erori, va recomandam ca inainte de check out sa ne contactati aici in cazul in care anumite preturi sau specificatii de produs vi se par necorespunzatoare.

Preturile produselor afisate pe site contin TVA . Magazinul online www.intersport.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o informare prealabila.

6 . Comandarea produselor și protecția consumatorului

Comenzile prin intermediul magazinului on-line constituie un contract de vânzare la distanță asa cum este reglementat de Legea nr. 365/2002  si OG nr. 34/2014. SC GENCO TRADE garanteaza respectarea prevederilor OG nr. 21/1992, conform careia cumparatorul se poate adresa ANPC, avand la dispozitie o linie telefonica cu tarif normal: 0219551 (alte informatii gasiti pe site-ul ANPC)

 

7 . DIVERSE

In caz de Forta Majora declarata potrivit reglementarilor legale si caz fortuit, constand in evenimente ce nu tin de activitatea S.C. GENCO TRADE S.R.L. si care nu poti fi preintampinate sau evitate,  S.C. GENCO TRADE S.R.L. nu poate fi raspunzatoare pentru neindeplinirea obligatiilor.

In cazul in care nu ati primit produsele comandate, va rugam sa contactati cat mai curand posibil un reprezentant la adresa de e-mail contact-intersport@genco.ro. In vederea facilitarii unui raspuns rapid, va recomandam sa indicati numarul comenzii care v-a fost transmis dupa plasarea comenzii.

S.C. GENCO TRADE S.R.L. nu este si nu poate fi facut responsabil pentru accesarea siteului prin intermediul unor legaturi nesigure (accesarea linkului de pe un alt site sau accesarea de pe site-ul www.intersport.ro a unui link care reprezinta o legatura catre un site nesigur din punct de vedere al securitatii) sau pentru faptul ca un utilizator al site-ului www.intersport.ro intampina dificultati de accesare a site-ului care nu se datoreaza vreunei culpe de administrare a acestuia. Orice disfunctionalitate trebuie adusa la cunostinta S.C. GENCO TRADE S.R.L. la adresa de e-mail contact-intersport@genco.ro in vederea analizarii si remedierii problemelor tehnice in cel mai scurt timp posibil.

S.C. GENCO TRADE S.R.L. nu este raspunzator pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale.