Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei prin intermediul companiei de curierat rapid  Fan Courier, in zonele geografice indicate in formularul de comanda.

Costurile de transport sunt urmatoarele :

1. Pentru comenzile cu o valoare totală mai mica sau egala cu 249 lei, taxele de transport vor fi afisate pe site in urma introducerii adresei (localitate, judet) in formularul de comanda.  Taxele de transport vor fi achitate de catre dvs, in numerar, reprezentantului firmei de curierat la primirea coletului.

2. Pentru comenzile cu o valoare totală mai mare sau egala cu 250 Lei, veti beneficia de livrare gratuită, indiferent de punctul de livrare din Romania.

Livrarea, atat a comenzii cat si a returului, poate fi urmarita si pe site-ul Fan Courier. SC GENCO TRADE SRL nu se face raspunzatoare de eventuale deficiente tehnice care pot afecta functionarea siteului.

Produsele comandate online se vor livra in 3 zile lucratoare din momentul primirii mesajului  generat automat pentru confirmarea comenzii.

Din cauza situatiei provocate de pandemie, dar si a numarului mare de comenzi din aceasta perioada, termenul de livrare poate fi decalat. Facem tot posibilul pentru a asigura termenul comunicat si ne cerem scuze daca sunt situatii in care nu reusim sa atingem acest lucru.

Produsele comandate catre magazinele Intersport se vor livra in maximum 5 zile lucratoare din momentul primirii mesajului automat pentru confirmarea comenzii.

Atentie!
In cazul trecerii eronate a codului postal de catre client in formularul de comanda, clientul este direct raspunzator de eventuala livrare la o adresa gresita care nu apartine acestuia si va suporta taxele de retrimire la adresa corecta. Acest fapt se datoreaza generarii automate a AWBului in momentul finalizarii comenzii.

Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile SC Genco Trade SRL, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc, dar nu poate depasi durata de 30 de zile de la efectuarea comenzii.