CALL CENTER: 021-201 11 83
Momentan livrarile pot avea mici intarzieri

Informatii despre transport


Livrarile se fac numai pe teritoriul Romaniei prin intermediul companiei de curierat rapid Fan Courier, in zonele geografice indicate in formularul de comanda.

Costurile de transport sunt urmatoarele:

1. Pentru comenzile cu o valoare totala mai mica de 200 lei lei, taxa de transport este de 20 lei.

2. Pentru comenzile cu o valoare totala mai mare sau egala cu 200 lei, vei beneficia de livrare gratuita, indiferent de punctul de livrare din Romania.

Livrarea, atat a comenzii cat si a returului, poate fi urmarita si pe site-ul Fan Courier. SC GENCO TRADE SRL nu se face raspunzatoare de eventuale deficiente tehnice care pot afecta functionarea site-ului.

Produsele comandate online se vor livra in maximum 5-7 zile lucratoare din momentul primirii mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii. 
Produsele comandate catre magazinele INTERSPORT se vor livra in locatie in maximum 5-7 zile lucratoare din momentul primirii mesajului automat pentru confirmarea comenzii. Ulterior, se pot ridica din magazin in maximum 7 zile lucratoare din momentul primirii notificarii ca au ajuns in locatie.

Atentie!
In cazul trecerii eronate a codului postal de catre client in formularul de comanda, clientul este direct raspunzator de eventuala livrare la o adresa gresita si va suporta taxele de retrimire la adresa corecta. Acest fapt se datoreaza generarii automate a AWB-ului in momentul finalizarii comenzii.

Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile SC Genco Trade SRL, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc, dar nu poate depasi durata de 30 de zile de la efectuarea comenzii.