Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Cariere

Reteaua internationala de magazine INTERSPORT a venit in Romania în 2004, cand primul magazin a fost deschis in Bucuresti, in Piata Unirii.

In momentul de fata avem 33 de magazine - sapte in Bucuresti (in Bucuresti Mall Vitan, in Centrul Comercial Baneasa Shopping City, in Grand Arena Mall Berceni, in AFI Palace Cotroceni, in Promenada Mall, in Centrul Comercial Mega Mall, in Centrul Comercial Park Lake), doua magazine in Constanta (Centrul Comercial TOM si MARITIMO Shopping Center), doua magazine in Iasi (Centrul Comercial Iulius Mall si Palas Mall), doua magazine in Brasov (Centrul Comercial Afi Brasov si Complex Comercial Carrefour Brasov), doua magazine in Ploiesti (Centrul Comercial Afi Palace Ploiesti si Centrul Comercial Shopping City Ploiesti) si cate unul in: Targu Mures, Brasov, Cluj, Piteşti, Suceava, Buzau, Timisoara, Bacau, Oradea, Craiova, Focsani, Baia Mare, Galati, Ramnicu Valcea, Timisoara, Piatra Neamt, Satu Mare, Sibiu, Targoviste.

Suntem primul magazin de o asemenea marime si concept care s-a deschis in Romania. Sediul central este situat in Bucuresti, in zona Baneasa.

Lucreaza cu noi!

 

La noi gasesti un mediu de lucru creativ, in care spiritul de echipa si dezvoltarea personala sunt promovate. Inspiratia si inovatia sunt 2 valori ce ne caracterizeaza. Eforturile noastre continue sunt concentrate in a creea experiente unice clientilor nostri si a oferi tuturor iubitorilor si practicantilor de sport cele mai bune produse.
 
Ne dorim sa avem langa noi colegi carora sa le faca placere sa isi aduca aportul valoros, sa creasca, sa viseze, sa fie creativi si pregatiti pentru provocarile unui domeniu unde diversitatea este in centrul activitatii noastre.

Daca ai apetitul victoriei si iti place sa lucrezi intr-un mediu fascinant, aflat in continua schimbare, atunci trimite-ne CV-ul tau, insotit de informatia privind postul pentru care aplici si perioada de timp pentru care optezi (full time / part time) la adresa: recrutare@genco.ro.

Vom fi mai mult decat incantati sa te primim in echipa noastra, pentru a ne ajuta sa ne indeplinim zilnic misiunea de a aduce sportul mai aproape de oameni!