CALL CENTER: 021-201 11 83
Momentan livrarile pot avea mici intarzieri

Termeni de utilizare


Condiții de utilizare

 

GENERALITĂȚI

Utilizarea site-ului web / serviciilor www.intersport.ro de către vizitator / utilizator este supusă acordului său expres cu următoarele condiții de utilizare, care se aplică întregului conținut din site-ul său web. În consecință, vizitatorul / utilizatorul trebuie să citească cu atenție aceste condiții înainte de a utiliza serviciile site-ului și, dacă nu este de acord, nu trebuie să utilizeze serviciile și conținutul acestora. Vizitatorul / utilizatorul este rugat să verifice conținutul condițiilor de utilizare pentru orice modificare.

Utilizarea continuă a www.intersport.ro, chiar și după orice modificare, înseamnă că vizitatorul / utilizatorul își rezervă dreptul de a accepta aceste condiții.

Conținutul pe care îl vedeți pe site-ul www.intersport.ro nu este destinat să înlocuiască recomandarea, diagnosticul sau tratamentul medical profesional. Solicitați întotdeauna sfatul medicilor dvs. specialiști, nutriționiștilor sau al altui personal calificat pentru orice legătură cu orice afecțiune. Nu ignorați niciodată sfatul medical sau nu amânați consultul medicului specialist, nutriționistului sau antrenorului dvs. din cauza informațiilor pe care le-ați citit pe www.intersport.ro.

Site-ul www.intersport.ro nu recomandă sau încurajează diete specifice, medici, produse, procese, opinii sau alte informații care pot fi listate pe site-urile sale web. Dacă un vizitator al site-ului www.intersport.ro decide să se bazeze exclusiv pe informațiile furnizate prin intermediul www.intersport.ro, ignorând sfaturile unui medic, nutriționist, antrenor sau altui personal calificat, acest lucru este pe riscul său unic și exclusiv.

 

1. CONDIȚII GENERALE

Site-ul www.intersport.ro include magazinul online al INTERSPORT România. INTERSPORT România este o companie membră a grupului FOURLIS sub denumirea de marcă „Genco Trade SRL” (inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/10252/1996, avand Codul Unic de Inregistrare 9010121, CIF RO9010121, tel.: 0212011183, e-mail: contact-intersport@genco.ro , activând  în „Comerțul cu îmbrăcăminte și încălțăminte sport”.

Sediul central al companiei este situat Bucuresti, str. Biharia nr. 67-77, sector 1.

Scopul constant al INTERSPORT este acela de a oferi cel mai bun serviciu posibil clienților noștri. Acest magazin electronic permite atât clienților noștri, cât și tuturor utilizatorilor internetului să fie informați imediat despre produsele oferite de compania noastră, precum și să efectueze achiziții online.

2. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Drepturile de proprietate intelectuală și marca comercială

 

Designul site-ului, textul, grafica, selecția și setările sunt proprietatea Genco Trade SRL și sunt protejate de dispozițiile relevante ale legislației române, dreptului european și convențiilor internaționale. Toate drepturile rezervate, orice text sau imagine care poartă simbolurile INTERSPORT sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate și sunt utilizate aici cu permisiunea proprietarilor respectivi.

3. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

 

3.1 Generalități

Societatea cu numele Genco Trade SRL este operatorul datelor personale ale vizitatorului / utilizatorului înregistrat și controlează prelucrarea datelor sale pe paginile web ale www.intersport.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează în conformitate cu prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal (REGULAMENT (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date -GDPR). Orice legislație națională și europeană specifică în anumite domenii, legislația română aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal, precum și protecția datelor cu caracter personal și a vieții private în domeniul comunicațiilor electronice  după caz) și deciziile Autorității pentru Protecția Datelor (DPA)

Pentru prelucrarea datelor dvs., așa cum este descris mai jos, Genco Trade SRL se bazează pe următoarele baze legale:

• Executarea contractului: Pentru ca vizitatorul / clientul / clientul înregistrat să își finalizeze comenzile pe www.intersport.ro este necesar să prelucrați datele personale pe care el / ea le furnizează la înregistrarea și plasarea comenzii sale în formularul de înregistrare a comenzii și înregistrarea tranzacțiile sale.

• Interese juridice: Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru a îmbunătăți serviciile Genco Trade SRL (procesarea datelor statistice și neidentificabile) pentru a detecta eforturi frauduloase, precum și pentru a proteja interesele legitime ale Genco Trade SRL.

• Consimțământ: clienții / clienți înregistrați sunt obligați să își dea consimțământul explicit cu privire la următoarele scopuri de procesare: trimiterea de informații / mesaje promoționale și doar analiza automatizată de procesare a comportamentului consumatorului (profil).

3.2 Informare, prelucrare și scopuri pentru prelucrare:

 

Genco Trade SRL  informează vizitatorul / utilizatorul înregistrat, iar vizitatorul / utilizatorul înregistrat recunoaște că a luat la cunoștință următoarele:

 

a) Prelucrarea datelor cu caracter personal: Genco Trade SRL  va procesa datele cu caracter personal ale vizitatorului / clientului înregistrat, așa cum le-a declarat acesta în timpul creării contului său și a comenzii sale pe formularul de înregistrare pentru a finaliza comanda sa particulară prin intermediul magazinului nostru online. În plus, și cu condiția ca vizitatorul / utilizatorul înregistrat să-și fi dat consimțământul, Genco Trade SRL va putea prelucra datele sale personale în scopul trimiterii de informații comerciale și / sau mesaje promoționale și / sau de dezvoltare a unui profil de client și al îmbunătățirii profilului său de client și gestionarea clientelei sale și funcționarea magazinului său online www.intersport.ro .

(b) Comenzi electronice, tipul datelor cu caracter personal și scopuri de prelucrare:

 

b.1) Prelucrarea de bază

 

Utilizatorul / clientul poate alege 2 moduri de a finaliza o comandă online și de a furniza datele sale personale:

1. În calitate de vizitator: În acest caz, datele personale ale vizitatorului / clientului vor fi păstrate în evidența Genco Trade SRL  până la finalizarea comenzii sale, cu excepția datelor tranzacțiilor fiscale iar prelucrarea acestora va fi limitată la executarea contractului de vânzare.

2. Ca utilizator înregistrat al magazinului online: În acest caz, clientul / utilizatorul a creat un cont de utilizator în magazinul nostru online și datele sale personale vor fi păstrate în fișierele societății până când solicită ștergerea acestora. O dată pe an, Genco Trade SRL va cere utilizatorului / clientului să confirme exactitatea informațiilor pe care le păstrează și să le actualizeze dacă există modificări. Utilizatorul / clientul poate oricând să-și modifice sau să își corecteze datele conectându-se la contul său din www.intersport.ro (login) cu numele de utilizator și parola.

Pentru a efectua orice tranzacție prin intermediul magazinului online ( www.intersport.ro ) al Genco Trade SRL  și pentru a plasa comenzi pentru produsele companiei, sunt necesare următoarele:

• Numele complet

• Adresa de expediere și codul poștal al zonei

• Adresa de facturare a comenzii (dacă este diferită de adresa de expediere)

• Detalii despre factură (dacă este selectată plata facturii, vor fi solicitate informații suplimentare precum numele societății, ocupația, autoritatea fiscală și codul TVA)

• Număr de telefon mobil și fix

• Adresa de e-mail a clientului.

 

În cazul în care se solicită livrarea unui produs către o terță parte, alta decât vizitatorul / utilizatorul înregistrat, acesta din urmă recunoaște că va avea întreaga responsabilitate pentru informațiile furnizate. În plus, consimțământul deplin al persoanei desemnate ca destinatar pentru divulgarea datelor sale personale către Genco Trade SRL pentru singurul scop de a i se livra produsele relevante și își asumă întreaga responsabilitate pentru orice astfel de pretenții împotriva Genco Trade SRL.

Detaliile cardului de credit nu sunt stocate pe suportul de stocare al companiei în timpul tranzacției, ci sunt stocate direct în mediul securizat al companiei partenere (PayU) care a fost responsabilă cu direcționarea cardurilor.

Scopul procesării datelor de bază este acela de a executa contractul și de a finaliza comanda specifică, de a comunica cu clientul și de a trimite informații cu privire la etapele de îndeplinire a comenzii. În plus față de furnizarea de clarificări cu privire la comandă și, în general, informațiile pentru achizițiile efectuate, livrarea comenzii la locul ales de client, confirmarea și identificarea clientului în fiecare caz și actualizarea comenzii existente care fac obiectul achizitiei. Vizitatorul / utilizatorul înregistrat este informat că furnizarea datelor personale obligatorii de mai sus, precum și detaliile tranzacțiilor sale sunt necesare și sunt o condiție prealabilă pentru executarea corectă a contractului pentru comanda și livrarea produselor și serviciilor. Prin urmare, consimțământul clientului nu este necesar pentru această prelucrare specială.

Fiecare client care folosește www.intersport.ro este informat că datele sale personale referitoare la primirea, executarea și livrarea unei comenzi, precum și întrebări despre cumpărături, produse și servicii și comenzi pe www.intersport.ro vor fi procesate în scopul serviciului pentru clienți. Atât personalul competent al Genco Trade SRL, cât și terții destinatari și / sau procesatori în numele acesteia, ca parte a executării unei comenzi, vor avea acces la aceste date.

Aceste terțe părți sunt transportatori, companii de transport maritim individuale sau de grup, furnizori de servicii online și de comerț electronic, și centre de apeluri pentru servicii pentru clienți cu Genco Trade SRL, care sunt supuse condițiilor specifice stricte de prelucrare a datelor cu caracter personal convenite cu Genco Trade SRL în calitate de Editor.

 

Genco Trade SRL solicită angajaților săi, întreținătorilor de site-uri web și afiliaților terților să ia toate măsurile tehnice și organizaționale necesare (inclusiv politici și proceduri adecvate pentru a preveni divulgarea datelor personale ale vizitatorilor / abonaților). Utilizatorii / Clienții care procesează și elimină și gestionează procedurile de prelucrare și prelucrarea datelor cu caracter personal într-un mod legal și protejat în conformitate cu Legea privind datele confidențiale.

Nu se va efectua nicio altă prelucrare sau transmitere a datelor despre clienți și magazinul său online (www.intersport.ro), cu excepția procesării de la b.2 de mai jos pentru care Genco Trade SRL a primit acordul prealabil al utilizatorilor sau dacă este cerut de lege sau de o autoritate competentă de supraveghere sau judiciară.

b.2) Prelucrarea care necesită consimțământul

 

b.2.1) Pentru a trimite informații comerciale și mesaje promoționale către utilizatorul-client înregistrat de Genco Trade SRL și utilizatorul / clientul înregistrat trebuie să existe consimțământul său prealabil.

Scopul acestei prelucrări a datelor înregistrate utilizator-client este trimiterea de către Genco Trade SRL și / sau afiliații săi către utilizatorul înregistrat-client și furnizarea de  oferte speciale și reduceri pe www.intersport.ro, sau disponibilitatea de produse noi sau alternative sau comunicarea de broșuri tipărite ale Genco Trade SRL.

Puteți revoca acest consimțământ în orice moment și nu primiți astfel de comunicări de la www.intersport.ro prin trimiterea cererii dvs. prin e-mail la contact-intersport@genco.ro .

b.2.2.) Genco Trade SRL informează, de asemenea, utilizatorul / clientul său înregistrat că poate procesa datele personale și poate efectua cercetări pentru a-și îmbunătăți serviciile către utilizatorii / clienții înregistrați. Ca parte a acestui proces, Genco Trade SRL poate să înregistreze nevoile acestora, să ia măsurile necesare pentru a-și promova produsele și serviciile adecvate pentru a-și îmbunătăți serviciile pentru clienți și pentru a promova produsele sale. Pentru ca abonații / clienții să primească oferte personalizate și actualizări pe baza achizițiilor făcute la magazinul online al companiei, aceștia trebuie să consimtă la o analiză de prelucrare automată a comportamentului lor de consumatori (construirea profilului) și, în special, a următoarelor date generate de tranzacțiile cumpărător-client:

• Produsele achiziționate de la Intersport Romania

• Frecvența vizitelor pe www.intersport.ro

• Produsele pe care le-a pus în coșul său sau în lista de favorite pe www.intersport.ro

• Date demografice menționate pe www.intersport.ro

• Ani de când sunteți client înregistrat al www.intersport.ro

• Participări la promoții

• Cheltuieli efectuate prin cumpărare pe www.intersport.ro

• Istoricul comenzilor pe www.intersport.ro

Scopul acestui proces specific este acela de a optimiza experiența de cumpărător a clienților înregistrați, recompensa lor personală, comunicarea produselor și serviciilor adaptate nevoilor clientului, baza de clienți a Genco Trade SRL și recepția personalizată a ofertelor clienților. Toate cele de mai sus privesc în mod direct clienții, precum și invitația de a participa, recompensată sau nu, la sondaje pentru designul site-ului www.intersport.ro , pentru a evalua tendințele pieței și pentru a evalua produsele și serviciile pe baza achizițiilor făcute.

Vizitatorul / clientul înregistrat este informat că datele sale personale pot fi prelucrate de, Genco Trade SRL chiar și fără consimțământul său în cazul îndeplinirii obligațiilor sale legale, cum ar fi atunci când sunt solicitate datele relevante de către autoritățile fiscale și bancare sau audituri sau de către autoritățile judiciare și de supraveghere competente.

c) Destinatari de date: Pentru datele necesare pentru a servi fiecăruia dintre scopurile de prelucrare de mai sus și în limitele competenței fiecărui destinatar, destinatarii datelor clientului înregistrat sunt sau pot fi:

i. Angajații competenți ai Genco Trade SRL

ii. Autoritățile fiscale și autoritățile bancare în cazul unui audit

iii. Compania sub denumirea de marcă QIVOS – WE CREATE CUSTOMER LOYALTY SA, , care oferă servicii CRM și procesează datele utilizatorilor înregistrați ca executând prelucrări în numele, Genco Trade SRL, în conformitate cu instrucțiunile INTERSPORT Romania sau orice altă companie care furnizează Genco Trade SRL în viitor aceleași servicii în schimb sau în cooperare cu compania de mai sus.

iv. Parteneri externi care furnizează servicii de internet, stocare și gestionare a comenzilor, servicii de call center, servicii de livrare (expres) sau servicii de livrare în grup, servicii de depozitare a produselor și servicii de analiză a datelor de vânzări, pentru care datele necesare serviciilor sunt impuse și prelucrate strict pentru îndeplinirea sarcinilor lor . Aceste companii folosesc datele furnizate acestora în condițiile de utilizare de pe www.intersport.ro numai în conformitate cu instrucțiunile Genco Trade SRL.

d) Drepturile persoanei vizate: Orice utilizator înregistrat, în calitate de persoană vizată, își poate exercita oricând drepturile conform prevederilor Regulamentului general privind protecția datelor 679/2016 UE și în special articolele 12-23 pentru legislația națională. În special:

i. Dreptul la informații și acces la prelucrarea datelor de către Genco Trade SRL;

ii. Dreptul de a limita prelucrarea datelor sale;

iii. Dreptul de a corecta sau șterge o parte sau toate (dreptul de a fi uitat) din datele sale personale;

iv. Dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor sale personale și

v. Dreptul la portabilitatea datelor.

Exercitarea acestor drepturi de către membru se poate face prin:

• Direct online prin contul său personal pe www.intersport.ro

• Solicitând pe e-mail la contact-intersport@genco.ro

• Prin trimiterea unei cereri la dpo@intersport.ro

 

La o analiză mai amănunțită:

Pentru dreptul de acces și corectare / completare a datelor cu caracter personal, compania permite utilizatorilor înregistrați ai site-ului www.intersport.ro să vizualizeze, să corecteze / completeze datele lor personale prin intermediul contului lor personal pe www.intersport.ro  în „Detaliile contului” și secțiunea „Adrese de expediere”.

 

Pentru dreptul de portabilitate a datelor cu caracter personal, compania permite utilizatorilor clienți înregistrați să primească datele lor personale și / sau să le transmită altui operator prin trimiterea unei cereri scrise la dpo@intersport.ro sau contact-intersport@genco.ro

Fiecare client înregistrat este informat că are dreptul să își retragă consimțământul cu privire la orice prelucrare a datelor sale pentru care și-a dat consimțământul către www.intersport.ro din contul său personal de la www.intersport.ro  în secțiunea „Date personale” sau prin trimiterea unui e-mail

În cazul executării unuia dintre drepturile menționate mai sus ale clientului înregistrat, Genco Trade SRL va lua toate măsurile posibile pentru a îndeplini cererea în termen de (1) o lună de la depunerea acesteia. În acest caz, un client -cumpărător înregistrat este informat că minimul necesar din datele sale personale va fi păstrat, pentru a proteja interesele legitime ale companiei.

e) Timpul de păstrare a datelor cu caracter personal: datele client-client sunt întreținute și prelucrate de către Genco Trade SRL până la finalizarea comenzii specifice.

Datele înregistrate ale clientului vor fi menținute și prelucrate până când clientul înregistrat solicită ștergerea contului său sau, pentru orice prelucrare a datelor sale pe baza consimțământului său, până când își declară consimțământul în scopul furnizării serviciilor Genco Trade SRL. Cu toate acestea, orice date personale necesare referitoare la relațiile sale cu Genco Trade SRL, precum și actualizarea, consimțământul și retragerea consimțământului membrului pentru prelucrarea datelor sale vor rămâne drept informații pentru clientul înregistrat pentru a-și asigura securitatea / dovada legalității procesării datelor sale de către Genco Trade SRL și  asigurării revendicările legale ale părților.

f) Date de categorie specială: membrul este informat că Genco Trade SRL nu colectează sau necesită divulgarea datelor cu caracter personal sensibile (date de categorie specială) pentru nevoile www.intersport.ro.

Pentru a-și exercita drepturile, membrul poate contacta Genco Trade SRL, (responsabil cu protecția datelor la adresa de e-mail dpo@intersport.ro și linia telefonică 0212011183.

În orice caz, fiecare client înregistrat, ca persoană vizată, are dreptul de a întreba responsabilul cu protecția datelor despre modul în care datele sale personale sunt prelucrate și protejate și, dacă nu consideră că este mulțumit de răspunsul acestuia, are dreptul să raporteze acest lucru autorității de supraveghere competente (Autoritatea pentru protecția datelor).

Genco Trade SRL, declară că nicio altă utilizare a datelor personale ale vizitatorului / utilizatorului înregistrat nu va fi făcută în alte scopuri decât cele menționate în această politică fără o notificare prealabilă și, dacă va fi necesar, fără consimțământul acesteia.

 

4. SECURITATE

 

Protocolul SSL (Secure Sockets Layer) este astăzi standardul web mondial pentru certificarea site-urilor web pentru utilizatorii web și pentru criptarea datelor între utilizatorii web și serverele web. O comunicare SSL criptată necesită ca toate informațiile trimise între un client și un server să fie criptate de software-ul de expediere și decriptate de software-ul de primire, protejând astfel informațiile personale în timpul transmiterii.

În plus, toate informațiile trimise cu protocolul SSL sunt protejate de un mecanism care verifică automat dacă datele au fost  modificate în timpul transferului.

Certificatul SSL pentru www.intersport.ro a fost emis de compania de certificare GoDaddy, iar dimensiunea cheii este de 2048 biți.

În plus, securitatea personală este parola pe care o furnizați atunci când deveniți un utilizator înregistrat al www.intersport.ro. Pentru a prezenta oricare dintre informațiile dvs. personale, trebuie mai întâi să furnizați numele de utilizator și parola. Din acest motiv, trebuie să păstrați aceste informații secrete, astfel încât să nu cadă în mâinile terților. De asemenea, vă sfătuim să creați o parolă folosind simboluri cu caractere alfanumerice.

În cele din urmă, dar totuși important, detaliile cardului de credit nu sunt stocate în depozitul companiei în timpul tranzacției, ci sunt stocate direct în mediul sigur al companiei partenere (PayU), care este responsabilă cu direcționarea cardurilor.

Toate tranzacțiile efectuate prin www.intersport.ro sunt reglementate de dreptul internațional și european, care reglementează problemele legate de comerțul electronic, precum și de Legea privind protecția consumatorilor (Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative), care reglementează problemele legate de comerțul electronic cu vânzare la distanță.

Magazinul online www.intersport.ro acceptă carduri de credit VISA, Mastercard și Maestro. Tranzacțiile dvs. la magazinul nostru online sunt protejate de sisteme moderne de securitate (RSA 2048-SHA256 / TLS 1.2 cu AES-256 + Forward Secrecy cu browsere moderne) care garantează un mediu de tranzacționare sigur.

 

5. PRODUSE COMERCIALE - DISPONIBILITATE - CARACTERISTICI

Produsele disponibile spre vânzare, caracteristicile, prețurile și stocul disponibil, pot fi găsite pe www.intersport.ro și sunt accesibile tuturor. Utilizatorii pot căuta mai multe informații despre produs dând clic pe pictograma produsului.

INTERSPORT garantează că clienții sunt informați în timp util cu privire la disponibilitatea sau lipsa disponibilității produselor, dar nu poartă nicio responsabilitate pentru disponibilitatea acestora. INTERSPORT Romania depune toate eforturile în fiecare zi pentru a furniza toate informațiile necesare pentru un anumit produs (specificații, prețuri etc.). Cu toate acestea, pentru a limita orice erori, vă recomandăm să ne contactați, înainte de finalizarea oricărei achiziții, în cazurile în care prețurile sau orice alte caracteristici ale produsului sunt dincolo de normal și rezonabil.

Prețurile produselor disponibile prin intermediul site-ului www.intersport.ro corespund prețurilor actuale și magazinelor fizice ale INTERSPORT Romania. Oferte speciale și reduceri se pot aplica la anumite ore în cadrul promoțiilor de la INTERSPORT Romania, care pot diferi între magazinele fizice și site-ul www.intersport.ro. Aceste produse sau comunicări vor avea etichete și litere speciale care afirmă că aceasta este o ofertă exclusivă pentru magazinul online.

Prețurile listate în directoarele relevante de sub fiecare produs includ TVA (19%), în timp ce magazinul online www.intersport.ro își rezervă dreptul de a ajusta prețurile fără a fi nevoie să informeze consumatorul.

6. COMENZI DE PRODUSE ȘI PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Comenzile prin intermediul magazinului online www.intersport.ro sunt contracte de vânzare la distanță, care sunt reglementate de cadrul legal al Ordonanța de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative și adaptarea legislației române la Directiva 2011/83 / UE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011. De asemenea, conform drepturilor consumatorilor, cu modificarea Directivei Consiliului 93/13 / CEE și a Directivei 1999/44 / CE a Parlamentului European și a Consiliului și de abrogare a Directivei 85/577 / CEE a Consiliului și a Directivei 97/7 / CE a Parlamentului European și a Consiliului, publicată în Monitorul Oficial al Uniunii Europene, nr. L 304 din 22.11.2011, în vigoare la 13.06.2014.

Utilizatorul are dreptul să încheie o comandă validă prin intermediul magazinului online, cu condiția să fie în măsura legală să respecte prevederile Codului civil român (cu condiția să fi împlinit vârsta de optsprezece ani și să nu fie supuși asistenței juridice în încheierea unui contract de vânzare). Reprezentanții legali ai persoanelor juridice pot face, de asemenea, comenzi.. INTERSPORT Romania își rezervă dreptul de a solicita returnarea oricăror comenzi plasate de supraveghetor sau tutore de la orice persoane care nu sunt competente.

7. RETURNĂRI

Aveți dreptul de a returna întreaga comandă sau o parte a acesteia fără a fi nevoiți să ne spuneți motivul returnării în termen de 14 zile calendaristice de la primire. În acest caz, vi se va percepe doar costul imediat al returnării produsului. În cazul în care motivul returnării dvs. este o greșeală a companiei, ne angajăm să suportăm costul returnării produsului, cu condiția ca returnarea să fie efectuată cu transportatorul FanCourier.

 

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, vi se cere să completați și să trimiteți „formularul de returnare” special disponibil la www.intersport.ro. Vi se cere să expediați produsul în starea corespunzătoare în care l-ați primit, adică ambalajul acestuia nu a fost deteriorat și confirmând că semnele speciale de pe produs nu au fost eliminate. În plus, trebuie să includeți dovada vânzării cu amănuntul în același timp cu trimiterea declarației de retragere cuprinsă în „formularul de returnare”. Returnările vor fi acceptate numai prin expediere prin curier și numai după aprobarea companiei.

În cazul returnării produselor și în funcție de modul în care ați ales să plătiți comanda, rambursarea dvs. va fi finalizată în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii mărfii. În cazul în care motivul returnării se datorează unei greșeli a companiei, INTERSPORT Romania se angajează să trimită un curier la adresa pe care ne-ați atribuit-o pentru a primi comanda pe cheltuiala proprie.

În cazul în care consumatorul dorește să returneze comanda fără vina companiei, costurile de expediere vor fi achitate de către consumator. Odată ce produsul este expediat, INTERSPORT Romania îl primește în termen de 1-2 zile lucrătoare pentru returnări în Romania și prin FanCourier. Dacă alegeți alte companii de transport, nu putem garanta termenele de livrare pentru produsele pe care ni le returnați. Dacă alegeți să expediați prin poștă, nu vă putem primi returul.

Odată ce primim produsul, vă vom procesa imediat solicitarea și vă vom notifica prin e-mail cu privire la modul în care a fost tratat. La returnarea produsului și dacă este aprobat de companie, clientul va fi despăgubit integral fie prin depunerea sumei în contul său bancar, pe care l-a completat pe formularul de returnare care este necesar pentru a însoți bunurile returnate, fie în alt mod conform celor de mai sus .

Dacă doriți să ne returnați produsele pe care le-ați achiziționat, adresa la care trebuie returnate produsele este:

  Cargo-partner Expeditii SRL - CTPark Bucharest West: Str. DC 149, Nr.5 Cladirea E1, Hala BUW 15, Rampi descarcare 01-10 | RO-087150, Oras Bolintin Deal, Judetul Giurgiu.

 INTERSPORT, dorind să vă ofere cel mai bun serviciu posibil, vă oferă dreptul de a trimite orice reclamație online la contact-intersport@genco.ro

 

8. DIVERSE

• Forță majoră: dacă din cauza forței majore (de ex. vreme rea, greve etc.) nu putem livra produsele în termenul prescris, vă vom anunța prin e-mail pentru a ne anunța dacă doriți să continuăm cu finalizarea comenzii dvs. INTERSPORT nu poartă nicio responsabilitate pentru nicio situație care depășește propria responsabilitate și va face tot posibilul pentru a vă servi cel mai bine.

• În cazurile în care ați plasat o comandă online și, odată ce ați primit-o, ați constatat că un produs (sau unele produse) lipsește din comanda totală, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja toate detaliile necesare și pentru a expedia produsele pe care nu le-ați primit fără nicio taxă suplimentară.

• Modificarea prezentelor condiții: www.intersport.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile de tranzacționare. Compania se angajează să actualizeze acest text cu privire la orice modificare sau completare a condițiilor.

• În cazul nelivrării bunurilor comandate (și dacă există un timp nejustificat de mare de la plasarea comenzii), vă rugăm să contactați un reprezentant al www.intersport.ro. Pentru comoditate și rapiditate, vă recomandăm să consultați codul special de comandă care a fost trimis la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în timpul comenzii.

• Conform Directivei 2013/11 / CE (Directiva privind SAL in materie de consum), care a fost încorporată în legea din România  prin JMD 70330/2015, și a Deciziei 31619 GG 969 / 22.3.2017 (articolul 8), posibilitatea soluționării electronice a litigiilor consumatorilor este prevăzută de Procedura de soluționare alternativă a litigiilor în întreaga Uniune Europeană. În cazul în care Clientul are o problemă cu o achiziție făcută prin Magazinul online și domiciliază în UE, el sau ea poate folosi site-ul web https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show pentru o soluționare amiabilă a conflictului.

9. ARTICOLE GRELE

INTERSPORT a caracterizat unele produse disponibile prin www.intersport.ro drept ARTICOLE GRELE. Aceste articole pot fi schimbate în orice moment, în funcție de nevoile companiei. Metodele de plată pentru aceste articole sunt prin paypal sau card de credit.

Aceste produse sunt supuse unui regim special căruia i se aplică următoarele:

 

Livrare la magazin

Livrarea către magazin nu se aplică pentru „Articolele Grele” ale INTERSPORT.

 

Costuri de returnare

Costul de returnare pentru „Articole Grele” este gestionat de INTERSPORT dacă produsul se află în starea inițială. Procesul de returnare și creditarea costului de transport și a valorii articolului se efectuează în următoarele condiții:

 

• Clientul informează că dorește să returneze produsul

• Returnarea poate fi realizată numai cu compania de transport maritim cu care lucrăm. Dacă clientul dorește să returneze articolul către o altă companie, toate costurile vor fi suportate de acesta.

• Costul livrării este atribuit inițial clientului și, odată ce articolul va fi returnat, se va efectua controlul de calitate necesar pentru a verifica starea produsului returnat. Dacă starea articolului este acceptabilă, atunci livrarea și valoarea articolului vor fi creditate clientului.

 • Clientul are dreptul de a returna în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii sale.

 

Zile de livrare

Zilele de livrare pentru comenzile care includ unul sau mai multe articole aparținând categoriei „Articole grele” sunt cuprinse între 5 și 7 zile lucrătoare.

 

Asamblare

În cazul în care clientul comandă un articol aparținând categoriei „Articole Grele” care necesită asamblare, atunci ar trebui să ne contacteze pentru a primi instrucțiunile necesare cu privire la modul de realizare. În orașele în care avem un magazin fizic, serviciul de asamblare este efectuat de noi în urma comunicării. În cazul în care nu avem un magazin în orașul în care locuiește clientul, nu putem oferi servicii de asamblare.

Zone distincte

În zonele distincte livrarea nu se face la adresa indicată de client ci la cea mai apropiată adresă a partenerului rețelei de transport cu care lucrăm. Prin urmare, clientul ar trebui să primească articolul la adresa pe care i-o vom indica și care va fi cât mai aproape de locația sa. Clientul, după ce a fost informat despre sosirea comenzii sale, trebuie să o ridice în termen de 3 zile lucrătoare.

 

10. COOKIE-URI

INTERSPORT Romania aderă la o politică strictă de confidențialitate pentru vizitatorii site-ului www.intersport.ro. Această notă vă oferă mai multe informații despre modul în care utilizăm cookie-urile și alte mijloace automatizate pentru a colecta informații specifice despre vizitatorii site-urilor noastre web, cum ar fi numărul de vizitatori ai site-urilor noastre și cele mai vizitate site-uri, prin orice browser și dispozitiv utilizat.

Prin colectarea acestor informații, învățăm cum să ne adaptăm cel mai bine site-urile și publicitatea pentru vizitatori.

 

Cookie-uri și alte suporturi de colectare automată a datelor

Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt stocate pe dispozitivul dvs. utilizând orice browser web ori de câte ori vizitați un site web. Cookie-urile pot fi folosite pentru a ne anunța, de exemplu, dacă ați vizitat site-ul nostru în trecut sau dacă sunteți un vizitator nou și pentru a ne ajuta să identificăm caracteristicile site-ului nostru care vă pot interesa. Cookie-urile vă pot îmbunătăți experiența online stocând preferințele dvs. pe măsură ce vizitați un anumit site web.

 

Semnalizatoare web

Semnalizatoarele web (cunoscute și sub numele de etichete Internet, etichete pixel și GIF-uri clare) sunt de obicei imagini grafice transparente care sunt plasate pe o pagină web. Semnalizatoarele web sunt utilizate împreună cu cookie-urile pentru a înregistra acțiunile vizitatorilor pe site-uri web.

 

Adrese IP și adrese URL

Adresa IP este un localizator unic utilizat de unele dispozitive electronice pentru a detecta și comunica între ele pe internet. Când vizitați paginile noastre web, putem vedea adresa IP a dispozitivului pe care l-ați utilizat pentru a vă conecta la internet. Aceste informații sunt utilizate pentru a determina locația geografică generală a dispozitivului și pentru a înțelege din ce zone geografice vin vizitatorii pe site-ul nostru web .

Putem folosi aceste informații pentru a schimba modul în care este prezentat site-ul nostru web pentru a vă îmbunătăți vizita.

Adresa URL (Uniform Resource Locator) este un localizator sau o adresă unică pentru fiecare mediu de pe internet și este în esență adresa site-ului web pe care îl vizitați. Vom folosi aceste informații pentru a vedea ce site-uri web au trafic și cum navigați pe site-ul nostru.

 

Ce cookie-uri folosim?

Utilizăm următoarele cookie-uri pe site-urile noastre web:

Cookie-uri absolut necesare

Cookie-urile absolut esențiale sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, permițându-vă să navigați și să utilizați caracteristicile sale, cum ar fi accesul la site-uri securizate, formulare de înregistrare, favorite, utilizarea coșului de cumpărături și din motive de securitate. Aceste cookie-uri nu vă recunosc identitatea personală. Fără aceste cookie-uri, nu putem oferi o operare eficientă a site-ului nostru.

Cookie-uri de performanță și de analiză

Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care vizitatorii folosesc site-ul, ce pagini vizitează cel mai des și dacă primesc mesaje de eroare de pe site-uri web. Aceste cookie-uri colectează informații agregate, anonime, care nu identifică un vizitator.

Acestea sunt utilizate exclusiv pentru a îmbunătăți performanța unui site web și ne permit să colectăm informații despre cum utilizați site-urile noastre, inclusiv conținutul pe care îl alegeți atunci când navigați pe site-urile noastre web, pentru a măsura eficacitatea și interacțiunea consumatorilor cu site-ul web  precum și pentru îmbunătățirea paginilor noastre în timp. Aceste cookie-uri ne pot fi furnizate de furnizori terți de instrumente analitice, dar sunt utilizate exclusiv în scopurile legate de site-urile noastre web.

De exemplu: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs

 

Cookie-uri de direcționare / publicitate

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a oferi conținut care se potrivește cel mai bine dvs. și intereselor dvs. Acestea pot fi utilizate pentru a trimite anunțuri / licitări direcționate, pentru a limita difuzarea anunțurilor sau pentru a măsura eficacitatea unei campanii publicitare. Aceste cookie-uri pot fi utilizate pentru a vă aminti site-urile web pe care le-ați vizitat pentru a determina care canale de marketing sunt cele mai eficiente și ne permit să recompensăm site-urile web externe și afiliații care v-au promovat.

Cum să dezactivați utilizarea cookie-urilor?

În cazul în care doriți să activați sau să dezactivați utilizarea cookie-urilor prin setările browser-ului dvs., în funcție de browser, vizitați următoarele pagini web pentru a afla despre acțiunile necesare.

Internet Explorer http://support.microsoft.com/kb/278835

Firefox http://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored

Chrome http://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=ro

Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Safari http://support.apple.com/kb/PH5042

Safari pentru iPad și iPhone http://support.apple.com/kb/HT1677