Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Misiunea noastra

In ultimii ani, oamenii si atitudinea lor fata de ceea ce inseamna sport s-a schimbat, iar INTERSPORT se schimba odata cu ei.  Mesajul de brand „THE HEART OF SPORT”, exprima simplu si intr-un mod emotional ceea ce reprezinta esenta noastra: pe masura ce iti place sa faci ceva, o vei face din ce in ce mai mult.

Misiunea INTERSPORT este de a ne asigura că oamenii găsesc în magazinele noastre un adevărat expert în sporturi locale. ADN-ul nostru: the beating heart of sport se bazează pe entuziasmul sportiv și mai ales pe prezența locală. Oriunde inima sportului este vie și bate, acolo ne veți găsi. Indiferent dacă vorbim despre cel mai îndepărtat cartier al orașului sau cele mai nou apărute comunități sportive din mediul online.

Compania noastra

Intersport Romania este parte a companiei IIC - INTERSPORT International Corporation, companie responsabila de achizitiile si managementul grupului.

 Cu peste 5400 de magazine in 42 de tari, INTERSPORT detine pozitia de lider pe piata de retail de articole si echipamente sportive.

Datele noastre cheie:

  • 11 mai 2004: primul magazin Intersport, deschis în Piaţa Unirii, în Bucuresti
  • Astazi Intersport Romania:detine 32 de magazine: sapte in Bucuresti (in Bucuresti Mall Vitan, in Centrul Comercial Baneasa Shopping City, in Grand Arena Mall Berceni, in AFI Palace Cotroceni, in Promenada Mall, in Centrul Comercial Mega Mall, in Centrul Comercial Park Lake), doua magazine in Constanta (Centrul Comercial TOM si MARITIMO Shopping Center), doua magazine in Iasi (Centrul Comercial Iulius Mall si Palas Mall), doua magazine in Brasov (Centrul Comercial Afi Brasov si Complex Comercial Carrefour Brasov), doua magazine in Ploiesti (Centrul Comercial Afi Palace Ploiesti si Centrul Comercial Shopping City Ploiesti) si cate unul in:Targu Mures, Cluj, Piteşti, Suceava, Buzau, Timisoara, Bacau, Oradea, Craiova, Focsani, Baia Mare, Galati, Ramnicu Valcea, Timisoara, Piatra Neamt, Satu Mare, Targoviste.

Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.