Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Informatii despre comanda


PLATA www.intersport.ro pune la dispozitie doua optiuni de plata:

-numerar la livrare (ramburs) .Costul de procesare la toate comenzile cu plata ramburs este de 3 lei.

-card bancar (credit / debit)

TRANSPORTUL

 Pentru comenzile cu valoare mai mare sau egala cu 200 lei, ai livrare gratuita la tine acasa. Daca valoarea comenzii este de pana in 200 lei, atunci costul transportului este de 17 lei.

Pentru toate comenzile cu plata ramburs costul de procesare numerar este 3 lei, indiferent de valoarea comenzii.

Cost livrare in Easybox sau Fanbox:  5 lei. 

Atentie! Daca cumparatorul nu isi ridica comanda din easybox / fanbox si este returnata de catre curier, atunci, nu se considera ca a renuntat la contract (adica a notificat cumparatorul ca doreste sa returneze comanda), si nu suntem nevoiti sa returnam costul de livrare.

 

LIVRAREA
Produsele se vor livra in 2-7 zile lucratoare din momentul primirii mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii. Mentionam ca pot exista mici intarzieri, deoarece sunt anumite produse ce necesita livrare direct din depozitul central care se afla in Grecia.

RETURUL
Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor. Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti politica de returnare a magazinului online INTERSPORT Romania.