Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
ARENA

ARENA

Brand-ul ARENA a fost creat de Horst Dassler, fiul fondatorului Adidas si presedinte Adidas France. Compania este specializata in fabricarea echipamentelor de inot si promite sa ofere cea mai buna experienta posibila tuturor inotatorilor.ARENA WATER INSTINCT

In 1980, ARENA a introdus Flyback®. Flyback a fost primul tricou de curse din lume conceput cu bretele subtiri pentru a oferi o deschidere mai mare in zona umerilor, pentru a oferi sportivilor o gama completa de miscare in partea superioara a corpului. La inceputul anilor 1990, ARENA a creat o alta tehnologie: AquaRacer®. AquaRacer este proiectata astfel incat inotatorii sa poata aluneca in apa datorita finisajului extrem de neted al echipamentului de inot, oferind libertate maxima de miscare.

De cand fondatorul ARENA Horst Dassler si-a inceput activitatea, ARENA s-a concentrat pe un singur obiectiv: consolidarea si promovarea sporturilor nautice. Printr-o cautare continua si in colaborare cu o echipa de sportiviti pentru idei si inspiratie, au asigurat produse stabile care se potrivesc, chiar mai mult, depasesc asteptarile sportivilor. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul sporturilor nautice, ARENA a creat o legatura intre sportivi si produsele pe care le comercializeaza.