LIVRARE GRATUITA in Easybox si Fanbox
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
BILLABONG

BILLABONG

BILLABONG INTERNATIONAL LIMITED este un retailer de imbracaminte care produce, de asemenea, accesorii precum ceasuri si rucsacuri si produse pentru skateboard si snowboard.

     BILLABONG : LΙFE IS BETTER IN BOARD SHORTS

Denumirea "billabong" provine de la cuvantul Wiradjuri "bilaban" care se refera la "un val care circula numai in sezonul ploios". Din septembrie 2013, Von Zipper si Element sunt doua dintre cele mai importante marci ale Billabong.

Billabong a fost fondata in 1973 de catre Gordon Merchant pe Gold Coast, Queensland, Australia. Mai intai acesta a proiectat si a creat pantaloni scurti pentru el, apoi i-a vandut magazinelor locale de surf. Surferii au realizat in scurt timp durabilitatea pantalonilor scurti Merchant ca urmare a tehnicii de cusatura tripla. Merchant si-a dat seama ca compania sa trebuie sa se extinda pentru a avea succes, asa ca Billabong a inceput sa sustina competitii, care au sensibilizat publicul cu privire la produsele Merchant, ca urmare compania s-a extins. Pana in anii 1980, pantaloni scurti Billabong erau disponibili in toata Australia.