Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
BODY TALK

BODY TALK

Incepand cu 1996, cand Bodytalk a proiectat si fabricat prima pereche de imbracaminte sport, compania a mentinut o pozitie foarte clara cu privire la ceea ce ar trebui sa reprezinte sportul in viata noastra, si este exprimat in mod simplu si clar in sloganul „ANTRENEAZA-TE DE PLACERE”.

Mesajul este clar. Nu ascunde indicii. Daca ar avea gura, ar striga tare „Relaxeaza-te!”. Exercitiile de antrenament este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti oferi. Nu este o munca. Nu este fortata. Nu este un serviciu cu norma intreaga. Nu poate fi insotita de directive si reguli. Bodytalk vine sa rasplateasca faptul ca nu esti imaginea salii de gimnastica din cartierul in care locuiesti, ci o persoana foarte normala care vrea doar sa faca exercitii fizice si sa se distreze bine, iar Bodytalk te sustine spunand:

"Nu te infuria pentru ca nu faci 3.000 de abdomene. Nu conteaza daca nu esti cel mai bun la TRX. Nu s-a intamplat nimic daca vecinul tau alerga mai repede. Antreneaza-te de placere. Este cel mai usor lucru din lume. Nu face totul mai dificil decat este. "