Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
BROOKS

BROOKS

BROOKS SPORTS INC. este o companie americana care proiecteaza si vinde incaltaminte, imbracaminte si accesorii sport de inalta performanta in peste 60 de tari din intreaga lume. Brooks este o companie care isi propune sa raspunda nevoilor tuturor tipurilor de alergatori.

BROOKS : A SHOE FOR EVERY RUN

Sediul central al Brooks Sports, Inc. este situat in Washington, DC. Brooks a fost achizitionata de Russell Brands la sfarsitul anului 2004. In 2006, Russell si-a anuntat oficial vanzarea catre Berkshire Hathaway. Jim Weber este actualul CEO al Brooks Sports, Inc.

Brooks Sports, Inc. a fost fondata in Philadelphia, Pennsylvania, in 1914, de Morris Goldenberg. Numele Brooks a fost ales de Morris Goldenberg din numele patern al sotiei lui Bruchs, care la randul sau provine de la cuvantul ebraic baruch care inseamna „binecuvantat”.

Indiferent de viteza, stil sau nivel, sunteti mai fericiti la sfarsitul unui antrenament. Aceasta este filozofia care ii determina pe cei de la Brooks sa creeze produse care te inspira sa fii activ.