LIVRARE GRATUITA in Easybox si Fanbox
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
CHAMPION

CHAMPION

Champion USA este o companie americana de imbracaminte specializata in articole sportive. Marca este o filiala a Hanes Brands Inc. (cu sediul in Winston-Salem, Carolina de Nord).

Compania a fost fondata in 1919 de catre fratii Feinbloom. Compania a semnat apoi un acord cu Michigan Wolverines pentru a produce uniforme pentru echipele lor. In anii '30 compania a fost redenumita "Champion Knitting Mills Inc.". Produsele Champion au fost in curand adoptate de Academia Militara a SUA pentru a fi utilizate in timpul exercitiilor de antrenament si la orele de educatie fizica.

CHAMPION a produs uniforme pentru toate echipele NBA in anii 1990 si pentru unele echipe NFL in anii 1980 si 1990. De asemenea, produce articole sport pentru multe colegii renumite. CHAMPION a fost, de asemenea, producatorul echipamentului echipei olimpice de baschet care a concurat la Jocurile Olimpice din 1992. Din 2008, Champion produce echipamente pentru Premier League, Wigan Athletic, echipa nationala galeza de fotbal si tricourile echipei de baschet grecesti.