Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
CRAFT

CRAFT

Five decades of athletic progress

Totul a inceput in anii '70, dezvoltand un material de inalta tehnologie, un strat de baza pentru piloti suedezi de lupta. Pornind de la aceasta inovatie, am creat un concept inovator in 3 straturi - Principiul Artizanal - care inspira si le permite sportivilor sa isi impinga limitele si sa aiba incredere ca reusesc in orice conditii meteorologice. Succesul a fost instantaneu. Si cinci decenii mai tarziu continuam sa colaboram indeaproape cu sportivii din intreaga lume pentru a dezvolta imbracaminte sportiva de inalta calitate si performanta.

Un pilot al fortelor aeriene aflat in dificultate este obligat sa-si paraseasca avionul la o altitudine mare. Ca si cum acest lucru nu este suficient, temperatura in afara cabinei este de minus cincizeci de grade celsius, iar base-layer-ul sau este umed cu transpiratia cauzata de stres. In loc sa-l mentina cald, base-layer-ul sau devine rece. Dorinta de a rezolva aceasta problema in 1973 a fost samanta care a devenit de atunci in ceea ce este astazi mestesugul. Povestea noastra a inceput cu “transpiratia”.

In perioada 1974 - 76, hainele functionale sunt fabricate si comercializate in cadrul grupului Eiser. In 1976, brandul Craft of Sweden este lansat de Grup. Produsele artizanale sunt populare in randul publicului. O alegere strategica este facuta atunci, pentru a comunica in primul rand beneficiile functionale pentru sportivii care practica schi.

De la Borås la elita mondiala

Locul doi in slalomul alpin este o dezamagire. "Nu sunt fericit, dar nu voi arunca medalia de argint intr-un lac", promite Ingemar Stenmark dupa a doua etapa din Cupa Mondiala din 1982, la Schladming, Austria. Cateva zile mai tarziu, totul este din nou la normal, in timp ce Ingemar castiga cel de-al treilea aur al Cupei Mondiale in slalom. Ingemar, care este o figura de frunte pentru Craft, isi castiga medaliile de aur cu echipamentul revolutionar Crafts.

Un nou inceput

Calatoria mestesugurilor este vitala si reusita de-a lungul anilor 80 si pana in anii 90. Cand Sten-Sture Johansson - care conduce compania in aceasta perioada - realizeaza ca afacerea devine din ce in ce mai mare pentru ca el sa o poata conduce singur, urmatoarea persoana importanta din istoria Craft intra in imagine.

Ca om de afaceri, Torsten Jansson are deja succes in domeniul modei de profil cu brandul New Wave. In 1996, Torsten preia Craft si redenumeste compania Craft of Scandinavia. Strategia sa se concentreaza pe consolidarea relatiilor mai puternice cu comerciantii de retail sportivi si clientii acestora, precum si pe identificarea unui numar de sportivi de elita care pot contribui la stimularea construirii marcii in continuare. Principalele sporturi sunt schiul nordic, alergarea si ciclismul - toate trei sunt sporturi de rezistenta, de inalta intensitate cardio care necesita imbracaminte sportiva functionala. Ideea este, de asemenea, de a dezvolta imbracaminte pentru sporturi specifice.

O idee grozava care rezista testului timpului

Apreciem colaborarile cu sportivi de top din intreaga lume. Aceasta ne permite sa mentinem un grad ridicat de inovatie si sa continuam sa consolidam brandul cu accent pe functionalitate.

Scriem istoria astazi

Lumea s-a schimbat foarte mult de cand a fost inceputa Craft in anii 70. De asemenea, marca Craft a trecut prin diferite etape. Ideea principala ramane insa aceeasi in timp: sa punem la dispozitie articole sport functionale pentru performante optime pentru sportivii mondiali si eroii de zi cu zi.