Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
CROCS

CROCS

Crocs, Inc. este un producator de incaltaminte fondat de Scott Seamans, Lyndon Hanson si George Boedecker, Jr. – care produce si distribuie un model de pantofi cu un design unic, relizat din spuma obtinuta de la o companie numita Foam Creations.

                                           CROCS : COME AS YOU ARE

Pantofii au fost initial dezvoltati ca pantofi pentru barci. Primul model produs de Crocs, Beach, a fost dezvaluit in 2002 la Fort Lauderdale Boat Show din Florida si a vandut cele 200 de perechi pe care le-a produs atunci. De atunci a vandut 300 de milioane de perechi de pantofi.

In iunie 2004, Crocs a cumparat Foam Creations si operatiunile sale de fabricatie pentru a asigura drepturi exclusive de confidentialitate pentru materia prima – un tip de spuma numita Croslite. Croslit-ul este o rasina cu celule inchise, spuma utilizata la producerea produsului oferind beneficii medicale si confort.

Incaltamintea este produsa intr-o gama larga de culori, in functie de model. Modelele clasice sunt disponibile in mai mult de 20 de culori. Majoritatea modelelor sunt produse intr-o paleta de patru pana la sase combinatii de cate doua culori. Exista diferite modele Crocs, care sunt facute astfel incat sa poata fi purtate in orice anotimp.