Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
MC KINLEY

MC KINLEY

Mc Kinley este o marca exclusiva a INTERSPORT si este specializata in fabricarea de echipamente pentru diferite activitati sportive in natura: drumetii, ciclism, schi, snowboard sau camping.

McKINLEY : Next Door to Nature

Brand-ul poarta numele muntelui Kinley, cel mai inalt munte din America de Nord (6.194 metri) si potrivit creatorilor sai, frumusetea salbatica a naturii neatinse in acest mediu montan si numeroasele conditii adverse carora excursionistii pasionati trebuie sa faca fata, este ceea ce urmareste sa ofere echipamentul McKINLEY.

Brand-ul McKINLEY are experienta in fabricarea de echipamente pentru activitati in aer liber de 30 de ani, fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente de inalta calitate in Europa. McKinley promite sa ofere produsele potrivite pentru aventurieri, intr-un raport calitate-pret de neegalat pe piata, deoarece merita sa te bucuri de frumusetea salbatica a naturii. Fii mereu echipat corespunzator pentru a face fata conditiilor adverse pe care le vei intalni pe traseu. Si chiar si dupa 30 de ani de la lansarea brand-ului, niciunul dintre produse nu ajunge la rafturile magazinului, decat daca a fost testat in profunzime, astfel incat sa isi indeplineasca promisiunea.