Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
NEW BALANCE

NEW BALANCE

New Balance este o companie americana de productie de incaltaminte cu sediul in Brighton, Boston, SUA. Compania a fost fondata in 1906 de englezul William J. Riley si a reusit sa fie unul dintre cei mai mari producatori de incaltaminte sport din lume!


NEW BALANCE : EXCELLENT IS MADE IN BOSTON

Primul produs realizat a fost o pereche de pantofi cu talpa cu trei puncte de sprijin care ofereau mai multa stabilitate si confort. Ideea a fost conceputa de fondatorul William J.

In 1938, William J. a construit primele perechi de pantofi sport pentru un club sportiv local (Brown Bag Harriers). Pantofii au fost confectionati din piele de cangur, usoara si rezistenta. In 1953, William J. preda NEW BALANCE lui Eleanor si Paul Kidd, fiica si ginerele sau.

In 1975, compania a proiectat primul pantof 320 NEW BALANCE, votata cel mai bun pantof de alergare de Runner's World. In 1980, a fost introdus modelul 620 cu talpa intermediara EVA si talpa exterioara VIBRAM, cel mai usor pantof din vremea sa. In 1994, NEW BALANCE prezinta o serie de noi tehnologii de suport si absorbtie a vibratiilor. Iar in 2006, NEW BALANCE a reusit sa ajunga la 100 de ani de activitate in sectorul incaltamintei, oferind tehnologii inovative de absorbtie a socurilor si suport.

SERIE
Alege produsele din colectia preferata NEW BALANCE