Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
PRO TOUCH

PRO TOUCH

PRO TOUCH este o marca exclusiva a INTERSPORT si este specializata in fabricarea de echipamente pentru orice tip de sport de echipa. Misiunea PRO TOUCH este de a crea produse optime din punct de vedere tehnologic, la cel mai bun raport calitate-pret.

PRO TOUCH : ΑΤΗLETIC PASSION

Brandul a fost introdus pe piata in 1992 si este conceput pentru a satisface nevoile si cerintele persoanelor cu pasiune pentru sporturile de echipa, cum ar fi fotbalul, baschetul, artele martiale si, in general, orice tip de sporturi de echipa in interior si in aer liber. Calitatea produselor PRO TOUCH nu dezamageste niciodata, intrucat se bazeaza pe inovatie si pe mai multe controale ale calitatii. Toate acestea sunt concepute pentru a oferi o functionare fiabila si o durabilitate deosebita produselor PROTOUCH, dedicate sustinerii spiritului atletic al fiecarui sportiv.

PRO TOUCH se adreseaza copiilor, adolescentilor, dar si barbatilor si femeilor adulte. Ceea ce au in comun consumatorii de orice varsta sau sex este entuziasmul lor pentru activitatile sportive si interesul lor pentru o varietate de sporturi diferite. Solutiile de produse bune si fiabile pentru performante de top sunt mai importante pentru acestia decat imaginea unui logo de brand.