Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
Reebok

Reebok

Reebok este o companie globala de incaltaminte si imbracaminte sport care opereaza din 2005 ca o filiala a companiei ADIDAS. Reebok produce si distribuie echipamente specializate de fitness si alergare.

 ΒΕ ΜΟRE HUMAN


In 1895, Joseph William Foster, in varsta de 14 ani, a inceput sa lucreze in dormitorul sau deasupra patiseriei tatalui sau din Bolton, Anglia si a proiectat unele dintre primele perechi de incaltaminte sport. Dupa ce produsele sale au dovedit ca satisfac nevoile sportivilor, acesta a fondat societatea J.W. in 1900.

In 1958, la Bolton, doi dintre nepotii fondatorului, Joe si Jeff Foster, au format o filiala numita „Reebok”, dupa ce si-au gasit numele intr-un dictionar sud-african pe care Joe Foster il castigase intr-o cursa rutiera. Numele era rhebok si reprezenta numele unei specii de antilopa gri.

Compania a lansat o serie de stiluri de incaltaminte notabile, printre care seria Reebok Freestyle din 1982, care a fost proiectata, realizata si lansata special pentru femei. Compania a introdus ca reper, pantofii PUMP Reebok la sfarsitul anilor '90. Seria a fost lansata ca incaltaminte de baschet pentru barbati si ca prima aplicatie complet personalizabila din lume, controlata de o pompa de aer manuala


SERIE
Alege produsele din colectia preferata Reebok