Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
RUSSELL ATHLETIC

RUSSELL ATHLETIC

Compania a fost fondata in 1902 si produce articole de imbracaminte pentru o gama larga de sporturi precum fotbal american, baschet, baseball, softball si volei.

RUSSELL ATHLETICS : SETTLE YOUR SCORE

Cu mai mult de o suta de ani de experienta de la infiintare, RUSSELL a furnizat uniforme si imbracaminte pentru mai multe echipe de sport din ligile profesioniste din Statele Unite.

Compania a luat nastere de la ideea lui Benjamin Russell, in 1930. Un jucator de fotbal de la Universitatea Alabama a propus o solutie la problema cu care se confrunta dupa fiecare antrenament - senzatia neplacuta cauzata de transpiratia din camasile de lana. Solutia: o camasa de bumbac mai confortabila. Tatal sau l-a ascultat si a profitat de posibilitatea de a crea o noua camasa pe baza de bumbac. Echipele si jucatorii de pretutindeni au iubit materialul nou confortabil si astfel s-a nascut prima camasa.

Intr-o perioada de extindere, Russell a inceput sa confectioneze imbracaminte sport, precum jachete de fotbal si baschet, baseball si fotbal, pentru echipe din Statele Unite. Astazi, mai bine de opt decenii mai tarziu, mii de echipe se mandresc sa poarte insertia „R” a lui Russell Athletic in aproape toate domeniile de joc.