LIVRARE GRATUITA in Easybox si Fanbox
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
SAUCONY

SAUCONY

SAUCONY este o companie americana de productie de incaltaminte si imbracaminte, cu accent pe satisfacerea nevoilor alergatorilor de curse de toate nivelurile, din intreaga lume.

SAUCONY : WORRY LESS , RUN MORE

Prima fabrica a companiei a fost infiintata in 1898 in Kutztown, Pennsylvania, pe malurile raului Saucony. In 1910, imigrantul rus Abraham Hyde a inceput o companie de incaltaminte in Cambridge, Massachusetts, numita Hyde Athletic Industries. De-a lungul anilor, Hyde a devenit cunoscut pentru fabricarea de incaltaminte sport, inclusiv branduri precum SpotBilt si PF Flyers. Hyde Athletic Industries a cumparat Saucony la sfarsitul anilor. In 1979, doua dintre modelele de pantofii Saucony au fost selectate in top 10 de revista Runner World, iar din primavara viitoare cererea produsului a crescut de 20 de ori!

SAUCONY crede ca toti cautam ceva foarte personal atunci cand alergam. Si in unele cazuri motivele pentru care alergam sunt la fel de unice si neasteptate ca propria poveste. De aceea, oamenii din SAUCONY incearca intotdeauna sa imbunatateasca viata alergatorilor oferindu-le „instrumentele” potrivite pentru un antrenament mai bun.