LIVRARE GRATUITA in Easybox si Fanbox
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
SPEEDO

SPEEDO

Speedo International Ltd. este un producator si distribuitor australian de articole de plaja si piscina si accesorii de inot si isi desfasoara activitatea in Nottingham, Anglia.

                        SPEED : ON IN YOUR SPEEDOS.

A fost fondata la Sydney, Australia, in 1914, de catre Alexander MacRae, un imigrant scotian. Astazi, marca Speedo produce produse precum articole de plaja si piscina, ochelari si diverse alte accesorii.

Avand radacinile in Australia, Speedo foloseste un boomerang ca symbol al marcii. Datorita succesului in industria articolelor de imbracaminte de inot, cuvantul „Speedo” a devenit sinonim cu imbracamintea de inot in curse. Desi brandul Speedo a construit o imagine in jurul unui anumit tip de costume de baie pentru barbati, acestea reprezinta mai putin de 2% din vanzarile companiei. Numele Speedo poate fi gasit intr-o gama larga de stiluri de costume de baie pentru barbati, femei si copii, cu accent pe performanta si stil. Speedo ofera, de asemenea, o gama de imbracaminte sport, incaltaminte si accesorii, de la ochelari de protectie la electronice.