Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
THE NORTH FACE

THE NORTH FACE

The North Face Inc. a fost fondata in 1966 in San Francisco si este specializata in activitati in aer liber, precum drumetii, snowboarding, alergare pe trasee si, in general, diverse activitati montane.
THE NORTH FACE : NEVER STOP EXPLORING
 

Fondatorii companiei sunt Douglas Tompkins si sotia sa, Susie Tompkins, care au inceput cu un mic magazin specializat in echipament de alpinism. Numele companiei s-a inspirat din partea nordica a muntelui, care este considerat a fi punctul cel mai rece, si, prin urmare, etapa cea mai dificila pentru un alpinist.

A fost nevoie de doi ani pentru a fi achizitionat de Kenneth Klopp, care a adaugat produse pentru alte activitati (camping, schi etc.). Astazi, The North Face a reusit sa fie cea mai mare companie de echipamente in aer liber, precum si un sponsor major al evenimentelor si festivalurilor sportive majore. 

Unele dintre cele mai importante tehnologii pe care le foloseste sunt Primaloft si Thermoball, care mentin corpul cald la temperaturi scazute si umezeala, Windwall care permite corpului sa se miste liber fara a fi afectat de vant si curenti si, in sfarsit, tehnologiile Dryvent si Gore-tex, care transforma jachetele companiei in produse 100% impermeabile si rezistente la vant, ceea ce duce la performanta uimitoare a echipamentelor in conditii meteorologice dificile.