LIVRARE GRATUITA in Easybox
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare
UNDER ARMOUR

UNDER ARMOUR

Under Armour, Inc. este o companie americana de imbracaminte sportiva si alte accesorii. Compania este producator de articole sportive si de imbracaminte de zi cu zi si are sediul in Baltimore.

UNDER ARMOUR : THE FUTURE IS OURS

Compania Under Armour a fost fondata in 1996 de Kevin Plank, pe atunci un fost lider de echipa de fotbal in varsta de 23 de ani, la Universitatea din Maryland. K. Plank a inceput afacerea in subsolul bunicii sale din Washington D.C. A facut vanzari usa in usa de-a lungul Coastei de Est, cu nimic altceva decat imbracaminte in portbagajul masinii sale.

Conceptul initial de la care a plecat crearea companiei a fost acela ca Plank s-a saturat sa schimbe tricourile imbibate de transpiratie, pe care le purta in timpul antrenamentelor. Cu toate acestea, a observat ca ciorapii de compresie pe care ii purta ramaneau uscati. Acest lucru l-a inspirat sa realizeze un tricou folosind o tesatura sintetica care indeparteaza umiditatea bazata pe tehnologii precum ColdGear, TurfGear, AllseasonGear si StreetGear.

Compania si-a lansat vanzarile la sfarsitul anului 2016 si inceputul lui 2017, identificandu-si produsele cu sportivi precum Stephen Curry si Dwayne Johnson. Astazi, compania sa este recunoscuta pe scara larga ca lider mondial in productia de incaltaminte, imbracaminte si accesorii si se angajeaza sa imbunatateasca performanta tuturor sportivii datorita angajamentului sau nesfarsit de a construi urmatoarea mare inovatie de maine.