Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Accesorii pentru alergare: 2 + 1 accesorii de care o să ai nevoie!

Accesorii pentru alergare: 2 + 1 accesorii de care o să ai nevoie!
03-01-2023

Noul an este aici și odată cu el si decizia ta de a-ti imbunatatii viata. Primul lucru pe care îl poti schimba este legat de activitatea ta fizica. Un mod in care poti face asta este sa incluzi alergatul în viața ta, un tip de exercitiu care îți poate oferi multe beneficii. Te împrospătează, te trezește și îți dă energie pentru a avea o zi plăcută și productivă. Alergatul este unul dintre cele mai populare forme de exerciții fizice care te ajută să îți menții atât corpul, cât și mintea într-o stare buna. Poți alerga singur sau cu un grup, oriunde îți poți imagina, într-un parc, pe stradă sau pe plajă. Dar pentru a atinge performanța dorita, pe lângă echipamentul necesar, vei avea nevoie și de câteva accesorii de alergare. Accesoriile îți vor face treaba mai ușoară, îți vei putea măsura performanța, nu vei rămâne niciodată deshidratat și vei putea să te distrezi în timp ce alergi cu muzica ta preferată. Ai realizat ce ar putea fi aceste accesorii? Descoperă accesoriile esențiale pentru alergare la Intersport și îmbunătățește-ți experiența!

Huse de telefon

Telefonul tău mobil este o parte importanta a vieții tale de zi cu zi. Te duci peste tot cu el. Dar ce faci cu el când parcurgi kilometrii intregi pentru antrenamentul tau zilnic? Răspunsul este o husa de braț pentru telefonul mobil. În acest fel, nu vei fi stresat în timpul momentelor de sprint intens, deoarece telefonul tău mobil se va afla într-un loc sigur și nu va fii în pericol să-ți părăsească buzunarul.

Borsete

Noii pantaloni scurți au buzunare ascunse pentru a depozita lucrurile mici necesare de care mai ai nevoie la tine, cum ar fi cheile. Dar dacă ai nevoie să ai mai multe lucruri mărunte la tine sau o sticlă de apă pentru a fi mereu hidratat/a? Ce modalitate mai bună de a avea toate elementele esențiale cu tine oriunde alergi decât o borseta?

Căști

Când pleci la alergat, ai nevoie și de compania potrivită. Nu vrei să auzi forfota orașului cu strigătele, claxoanele și zgomotele puternice. În schimb, preferi să asculți muzica preferată, o carte audio sau un podcast bun. De aceea, ai nevoie de căștile potrivite pentru a te izola de zgomotul orașului și a te concentra pe traseul tău.

 

Cele 3 accesorii de mai sus sunt ideale pentru a va ajuta sa parcurgeti și mai mulți kilometri fără limite. Alegeți ce vă va schimba viața de zi cu zi cu Intersport!

Explore More