Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Costume de baie pentru femei 2023: Găsește idealul pentru tine la Intersport!

Costume de baie pentru femei 2023: Găsește idealul pentru tine la Intersport!
05-06-2023

Vremea toridă și timpul însorit au sosit mai devreme în acest an, stârnind dorința de a te bucura de o înotătură deja acum. Dar ce se întâmplă cu costumele de baie din această vară? La Intersport găsești costumul de baie perfect pentru tine! Oferim o selecție largă de bikini, costume întregi și combinații, pe care le poți explora în fiecare zi pe site-ul nostru. Mai jos, îți prezentăm sugestiile noastre, clasificate pe categorii, pentru a alege exact ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Descoperă stilul care îți reflectă personalitatea și bucură-te de fiecare moment în apă!

Bikini (2 piese)

Garderoba de vară este completă cu costumul de baie indispensabil - bikini. Variațiile sunt nelimitate: slip cu croială obișnuită, boxer cu aspect sportiv sau costume de baie cu talie înaltă, pentru o notă retro. Și în materie de sutien, opțiunile sunt nenumărate: triunghi clasic, fără bretele sau cu gât înalt. Anul ăsta vine cu cele mai tari modele de bikini, așa că ai de unde alege. Fie că îți dorești un look sexy sau mai conservator, există un costum de baie perfect pentru tine. Vara aceasta, răsfață-te și bucură-te de soare!

     

Costum de baie dintr-o bucată

Costumul de baie dintr-o bucată este, cu siguranță, unul dintre cele mai versatile și clasice alegeri pentru femei. Indiferent de vârstă, acesta reușește să pună în valoare silueta. Designurile cu culori strălucitoare, imprimeuri vibrante și croiuri ingenioase fac din acest costum un adevărat punct de atracție. Este opțiunea perfectă pentru a obține un bronz uniform, protejând tot corpul în timp ce te bucuri de soare la finalul verii. Totuși, nu te limitează doar la plaja - poți transforma costumul de baie într-o piesă stilată pentru plimbările tale estivale. Alegerea îți aparține, fată!

     

Vara aceasta, lasă-ți nesiguranțele deoparte și mergi cu încredere pe plajă. Fiecare corp este un corp de bikini!

VIAȚA NU ESTE PERFECTĂ DAR COSTUL TĂU DE BAIE POATE FI 👙

Explore More