Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

Cele mai bune 4 perechi de pantofi pentru alergare

Cele mai bune 4 perechi de pantofi pentru alergare
20-03-2023

Dacă ai ales să încorporezi alergarea în rutina ta zilnică, vei avea nevoie cu siguranță de o pereche bună de pantofi de alergare. Pantofii de alergare sunt cei mai buni "prieteni" ai tăi, deoarece te-au ajutat să alergi mulți kilometri cu mare succes. Mai jos poți găsi cele patru perechi de adidași de alergare, cu tehnologii unice care îi fac să se evidențieze față de restul.

Adidas Ultraboost 22

Împulsul de care ai avut mereu nevoie. Ultraboost 22 îți oferă confort și energie la fiecare pas și la fiecare distanță pe care o parcurgi.

UPPER PART PRIMEKNIT

Partea superioară din Primeknit include spumă în jurul călcâiului pentru a preveni apariția bătăturilor pe măsură ce parcurgi kilometri.

BOOST MID SOLE

Talpa intermediară Boost îți oferă energie, în timp ce sistemul Linear Energy Push oferă un răspuns mai bun ca niciodată.

CONTINENTAL™ OUTSOLE

Talpa exterioară din cauciuc Continental™ asigură aderența în condiții uscate și umede, pentru a te deplasa cu încredere.

 

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2

Depășește-ți limitele cu fiecare antrenament. Senzația oferită de Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 îți permite să te simți confortabil pe tot parcursul alergării. Această încălțăminte de alergare îți oferă cel mai înalt nivel de stabilitate și un spirit competitiv.

NIKE ZOOMX FOAM

Spuma Nike ZoomX îți da energie la fiecare pas. Aceasta are o formă curbată și oferă susținere în cele trei etape ale fazei de alergare a unui sportiv. Această spumă oferă flexibilitate, și un confort ridicat.

OUTSOLE WITH WAFFLE PATTERN

Talpa cu model waffle oferă tracțiune în zonele potrivite, utilizând datele furnizate de alergători pentru a optimiza design-ul. Aceste informații au fost utile și în aspectul lateralelor încălțămintei.

WIDE, LARGE SHAPE IN THE FOREFOOT

Forma încăpătoare din zona din față oferă un pas mai stabil.

 

Asics Gen-Nimbus 24

Pantofii de alergare Gel-Nimbus® 24 continuă să ofere confort excelent și absorbție a șocurilor. Cu toate acestea, sunt doar cu 20 de grame mai ușori decât predecesorul lor. Dacă aveți subpronare (supinație) și presiune neutră, Gel-Nimbus® 24 este alegerea ideală pentru dumneavoastră.

FLYTEFOAM BLAST™ MATERIAL & GEL TECHNOLOGY

Cu tehnologia FLYTEFOAM BLAST™ MATERIAL & GEL, talpa intermediară este acoperită pentru a crea o absorbție mai moale a impactului și o săritură mai energetică.

TRUSSTIC SYSTEM® TECHNOLOGY

Tehnologia TRUSSTIC SYSTEM® reduce greutatea talpilor, menținând integritatea structurală a pantofului.

AHAR TECHNOLOGY

Tehnologia AHAR este prezentă în talpa exterioară și oferă, printre altele, o absorbție sporită a șocurilor și suport pentru mișcarea naturală a piciorului.

 

New Balance Foam 880v12

Indiferent dacă preferi o plimbare liniștită sau o alergare intensă, pantofii de alergare New Balance Foam 880v12 sunt alegerea perfectă pentru orice fel de activitate fizică. Creați pentru a face față atât distanțelor scurte, cât și celor lungi, aceștia îți vor oferi o experiență confortabilă și performanțe remarcabile.

SEAMLESS UPPER PART

 Partea superioară este confecționată dintr-un material sintetic, care îți oferă o ventilație ideală pentru momentele în care picioarele ți se încălzesc. De asemenea, plasa high-tech fără cusături oferă o experiență mai plăcută după antrenament.

MIDSOLE WITH FRESH FOAM X

 Talpa intermediară are două straturi pentru absorbtia vibratiilor, începând în zona metatarsiană și având tehnologia Fresh Foam X sub călcâi, pentru o alergare mai confortabilă și o protecție sporită împotriva șocurilor.

RUBBER OUTSOLE

 Talpa exterioară din cauciuc este o alegere ideală pentru orice pantof sport, oferind o rezistență excelentă în timp și aderență maximă pe orice tip de teren și condiții meteo.

 

Cele patru perechi de pantofi de alergare prezentate mai sus sunt printre cele mai bune investiții pe care le poți face. Totuși, poți descoperi și alte mărci sau modele diferite. Asigură-te însă că acestea au tehnologia similară sau aceeași cu a celor menționate anterior, în ceea ce privește absorbtia vibratiilor, aderența la sol, capacitatea de a preveni alunecarea și tehnologia de economisire a energiei, care este foarte importantă pentru performanțe mai bune. Găsește ceea ce ți se potrivește la Intersport și obține performanțe remarcabile!

Explore More