Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

adidas Adizero SL - Conceput pentru performanță

adidas Adizero SL - Conceput pentru performanță
05-04-2023

Adidas a introdus un nou membru în colecția Adizero, Adizero SL. Acest model incorporează calitatea, confortabilitatea și o nouă caracteristică: amortizarea crescută, potrivită pentru alergarea pe distanțe medii și lungi. Adizero SL este conceput pentru a oferi alergătorilor o respirabilitate moderată a piciorului, asigurând o aderență ridicată. Acest model este ideal pentru o varietate de antrenamente de alergare, inclusiv alergări de tempo, alergări lungi dar și alergări de recuperare.

Colecția Adizero a conceput produsele în jurul sloganului "Light Makes Fast". Gama adidas Adizero a fost întotdeauna axată pe performanță, iar Adizero SL continuă această tradiție prin construcția sa "Super Light".

Midsole

Spumă Lightstrike pe lungimea tălpii pentru amortizare și stabilitate. Combină eficient cu spuma Lightstrike Pro în zona degetelor, conferă un recul de energie la fiecare pas.

Upper Part

Plasă tehnică pentru o respirabilitate excelentă, fabricată din cel puțin 50% materiale reciclate.

Outersole

Cauciucul durabil de-a lungul tălpii exterioare oferă tracțiune pe orice suprafață.

Putem spune că adidas Adizero SL este o opțiune foarte bună pentru alergătorii care caută un model potrivit nevoii de antrenament zilnice, deoarece oferă o performanță excepțională, dar și confort. Cu design-ul versatil și caracteristicile sale, Adizero SL va satisface cu siguranță majoritatea nevoilor a pasionaților de alergat, indiferent de obiectivele lor sau tipul de antrenament ales. Așadar, indiferent dacă sunteți un alergător experimentat sau începător, Adizero SL este cu siguranță de luat în considerare atunci când vă gândiți să faceți o nouă achiziție.

Explore More