Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT 2023 – ediția numărul X

SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT  2023 – ediția numărul X
20-04-2023

Și anul acesta am deschis sezonul de alergare la Brașov cu un eveniment ce a ajuns deja la a X-a ediție: SEMIMARATON BRAȘOV INTERSPORT. INTERSPORT face parte din povestea Semimaratonului Brașov INTERSPORT, în calitate de sponsor principal încă de la prima ediție din 2012.  Astfel că și anul acesta, pe o vreme potrivită mai degrabă pentru luna decembrie 😊 am încurajat concurenții chiar din Piața Unirii, în mijlocul acțiunii.

Au fost două zile în care am interacționat constant cu participanții. Vineri și sâmbătă, la ridicarea kit-urilor de alergare, toți participanții au avut șansă să își completeze echipamentul sportiv la pop-up store-ul INTERSPORT, bucurându-se de un discount de 20%.

De asemenea, toți alergătorii au putut beneficia de o analiză dinamică a tălpii piciorului la #footscan-ul INTERSPORT. Credem că pantofii sunt cel mai important element al echipamentului pentru un alergator, de accea în magazinele INTERSPORT poți afla tiparul mersului tău și primești recomandări pentru modelele de pantofi potriviți nevoilor tale.

Și pentru că ne dorim să aducem inovația și tehnologia mai aproape de pasionații de alergare, la standul INTERSPORT PRO am prezentat noile modele de pantofi de trail running ALTRA disponibile din acest sezon în magazinele INTERSPORT.

Ziua de concurs a fost una cu soare și cu multă voie bună! Concurenții au fost nerăbdători să înceapă cursa și să își doboare noi recorduri personale. Iar noi, echipa INTERSPORT, am fost prezenți din nou, la stand cu articole sportive cu până la 20% reducere. Bineînțeles că ne-am încurajat și colegii #INTERSPORTrunningTEAM care au participat la cursă, toți cu rezultate deosebite!

Dacă și tu ai fost și la BRAȘOV nu uita că ai primit în kit-ul de concurs și un cupon de 20% reducere pentru achiziții din magazinele INTERSPORT! Te aștepăm să-ți completezi echipamentul de alergare.

#TheHeartOfRunning

Explore More