Cost livrare in Easybox si Fanbox doar 5 lei
Termen de livrare: 2 - 7 zile lucratoare

3+1 Sporturi potrivite pentru lunile de vară

3+1 Sporturi potrivite pentru lunile de vară
20-07-2023

Căldura din timpul verii este unul dintre cei mai importanți factori care vă pot îndepărta de rutina zilnică de exerciții fizice. Nu trebuie să vă faceți griji însă. În lunile de vară, puteți alege să practicați sporturi potrivite pentru sezon. Desigur, nu va fi la o intensitate ridicată ca în tot restul anului, dar singurul lucru cert este că vă veți bucura din plin de mare. Mai jos vă recomandăm 3+1 sporturi potrivite pentru lunile de vară.

Scufundări

Dacă vara iubiți să explorați fundul mării timp de ore întregi, scufundările sunt sportul de care aveți nevoie pentru vară! Desigur, nu ne referim să vă puneți o mască și să înotați puțin în afara malului, ci să mergeți singuri sau într-un grup mai adânc și să descoperiți ce se află sub voi. Dar care sunt beneficiile scufundărilor?

• Scufundările vă oferă oportunitatea de a trăi o experiență uimitoare, deoarece descoperiți lumea subacvatică și vedeți viețuitoare marine de aproape.

• Veți avea ocazia să vedeți peisaje subacvatice pe care nu le întâlniți dacă nu faceți scufundări. Astfel de peisaje includ râpe, peșteri și recife.

• Scufundându-vă, vă puteți relaxa fără să vă dați seama când a trecut timpul. Liniștea pe care o puteți obține de la distanța de țărm este magică.

Kayak-Canoe

Mulți oameni cred că canotajul și kayak-ul sunt același lucru. Aceste două activități sunt foarte asemănătoare, dar au câteva mici diferențe. Dar care sunt beneficiile canotajului?

• Este o activitate ce poate fi desfășurată pe râuri, lacuri și chiar pe mare. Astfel, aveți multe opțiuni pentru a începe să explorați.

• Vă bucurați de natură în timp ce faceți exerciții fizice. În special, este un exercițiu excelent pentru inimă și mușchii picioarelor.

• Cu companie sau fără? Un alt aspect pozitiv al kayak-canoe-ului este că alegerea vă aparține în totalitate!

SUP (Stand-Up Paddleboarding)

SUP este un sport care a câștigat multă popularitate în ultimii ani. O activitate plăcută pentru întreaga familie, atât pentru cei tineri, cât și pentru cei mai în vârstă. Dar care sunt beneficiile SUP-ului?

• SUP este o activitate populară care combină mersul relaxant cu vâsla pe o placă specială de SUP, cu balans și stabilitate.

• La fel ca în canotaj - kayak, și aici aveți oportunitatea de a explora plaje, lacuri și râuri, bucurându-vă de priveliști frumoase și contactul cu apa.

• SUP este un exercițiu excelent pentru coordonarea corpului și forța mușchilor membrelor inferioare.

Volei pe plajă

Voleiul pe plajă este pentru cei care iubesc sporturile de echipă și în același timp doresc să fie pe plajă. Bucurați-vă de soare, nisip și mare, în timp ce vă antrenați corpul și concurați cu alți jucători.

• Este un sport fără limite în ceea ce privește competiția, deoarece este accesibil tuturor.

• Cunoașteți oameni noi, colaborați corespunzător și câștigați cursa!

• Bucurați-vă de o evadare la mare, combinând toate aspectele menționate mai sus. Amintirile pe care le veți crea cu siguranță vor fi de neuitat!

Chiar și în lunile de vară, când soarele arde și temperatura crește, există sporturi care vă oferă prospețime, distracție și emoție. Alegeți sportul care vi se potrivește cel mai bine și care satisface nevoile voastre. Cel mai important lucru pentru lunile de vară este relaxarea fără a pierde contactul cu sportul.

Explore More